Γύρισαν νωρίς Ροντινέι και Τσικίνιο για τον Ολυμπιακό
Ο Ροντινέι και ο Τσικίνιο δεν περίμεναν το επίσημο προσκλητήριο της προετοιμασίας και επέστρεψαν ήδη στην Ελλάδα για δουλειά.
ΟΧοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει τον Ολυμπιακό έτοιμο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα από νωρίς. Ο Ροντινέι και ο Τσικίνιο βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονούνται στο γήπεδο της Νίκαιας, θέλοντας να διατηρήσουν υψηλό ρυθμό μέχρι την επίσημη συγκέντρωση της ομάδας στις 29 Ιουνίου. Μαζί τους βρέθηκε και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο χαφ να συνεχίζει τις προπονήσεις του αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Τσικίνιο και ο Ροντινέι αποτελούν δύο από τα πιο κομβικά στελέχη του ρόστερ. Την περσινή σεζόν ο Πορτογάλος μέσος κατέγραψε 6 γκολ και 8 ασίστ σε 43 συμμετοχές ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 5 γκολ και 6 ασίστ σε 37 αγώνες.
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού προβλέπει εργομετρικές εξετάσεις στο τέλος του μήνα και αναχώρηση για την Ολλανδία στις 3 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ιβάν Μαρτίν: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παραμένουν στο κυνήγι του
Κάρμο, Ολυμπιακός και Πόρτο σε ένα deal με πολλά εκατομμύρια
