Sportime

Η Γαλατασαράι πάει να αλλάξει γνώμη στον Ντεμίροβιτς

Η Γαλατασαράι πιέζει πλέον σοβαρά για τον Ντεμίροβιτς

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η μεταγραφική υπόθεση Γαλατασαράι και Ερμεντίν Ντεμίροβιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Γαλατασαράι δεν έμεινε στο απλό ενδιαφέρον για τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς. Έκανε επίσημη πρόταση 15 εκατ. ευρώ στη Στουτγκάρδη και, παρότι απορρίφθηκε, οι επαφές συνεχίζονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο. Ο στόχος των Τούρκων φέρεται να είναι συμφωνία κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Η εξέλιξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος ο Ντεμίροβιτς έλεγε κάτι εντελώς διαφορετικό. «Ήθελα πάντα να μείνω στη Στουτγκάρδη», είχε δηλώσει στη Bild, τονίζοντας ότι η αποχώρηση δεν αποτελούσε επιλογή.

Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα. Η Γαλατασαράι του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο και υψηλότερες αποδοχές, ενώ η Στουτγκάρδη δεν τον θεωρεί αμετακίνητο. Ο 28χρονος έχει 27 γκολ σε 59 εμφανίσεις Bundesliga με τη γερμανική ομάδα και συμβόλαιο έως το 2028.

Από το «μένω», λοιπόν, η υπόθεση πέρασε μέσα σε λίγες ημέρες σε πραγματική διαπραγμάτευση. Και πλέον το επόμενο ποσό της Γαλατασαράι μπορεί να κρίνει τα πάντα.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα