Η μάχη Ολυμπιακού για Πουέρτα άλλαξε μέσα σε μία νύχτα
Βίλα και Φόρεστ αλλάζουν απότομα την υπόθεση Πουέρτα.
Ο Γκουστάβο Πουέρτα δεν είναι πλέον μια δύσκολη μεταγραφή. Είναι δημοπρασία με αγγλικά χρήματα.
Η Ράσινγκ Σανταντέρ έχει στα χέρια της επίσημες προσφορές από Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με το σημερινό Transfermarkt. Η Φόρεστ έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα, επειδή άνοιξε τις διαπραγματεύσεις σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα.
Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν αποσύρθηκε. Στον Πειραιά αναγνωρίζουν ότι οι πιθανότητες μειώθηκαν απότομα, παρ’ όλα αυτά επιχειρούν μία τελευταία κίνηση για τον 23χρονο Κολομβιανό.
Η Άστον Βίλα έχει σοβαρό αγωνιστικό λόγο να επιμένει. Ο Ουνάι Έμερι αναζητά χαφ μετά την αποχώρηση του Τίλεμανς και τον σοβαρό τραυματισμό του Ονάνα, ενώ ρεπορτάζ τη θέλουν έτοιμη ακόμη και να καλύψει τη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ.
Υπάρχει και μία λεπτομέρεια που εξηγεί γιατί η Ράσινγκ δύσκολα κάνει εκπτώσεις: η Λεβερκούζεν διατηρεί το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων του Πουέρτα.
Ο Κολομβιανός, βασικός στο πρόσφατο Μουντιάλ και με 34 παιχνίδια, 3 γκολ και μία ασίστ την περασμένη σεζόν, έχει εκτοξεύσει την αξία του.
Για τον Ολυμπιακό η εξίσωση πλέον δεν είναι «πόσο κοστίζει».
Είναι αν μπορεί να κερδίσει δύο Premier League ομάδες πριν κλείσει η πόρτα.
