Sportime

Η Άρσεναλ έκανε τον τέλειο Οκτώβριο με οκτώ νίκες - Σιγά μην τη γλύτωνε ο Ολυμπιακός

Η Άρσεναλ έκλεισε τον Οκτώβριο με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως ο Αρτέτα έχει δημιουργήσει μια ασταμάτητη ομάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Η Άρσεναλ έκανε τον τέλειο Οκτώβριο με οκτώ νίκες - Σιγά μην τη γλύτωνε ο Ολυμπιακός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα ολοκλήρωσε έναν εκπληκτικό Οκτώβριο, σημειώνοντας οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες σε Premier League, Champions League και League Cup. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν μεταξύ άλλων των Νιούκαστλ, Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας 17 γκολ και δεχόμενοι μόλις δύο. Η ομάδα δείχνει πως έχει αποκτήσει σταθερότητα, ρυθμό και απόλυτη πίστη στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Η επιτυχία αυτή δεν βασίστηκε μόνο στη δημιουργία. Η Άρσεναλ παρουσίασε άμυνα επιπέδου τίτλου.

Ο Οκτώβριος απέδειξε ότι η Άρσεναλ ωρίμασε αγωνιστικά και πνευματικά. Με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, ο Αρτέτα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει με αυτοπεποίθηση στη μάχη του τίτλου σε Αγγλία και Ευρώπη.

🔴 Arsenal’s past 8️⃣ results across all competitions (8W, 0D, 0L):

Port Vale 0-2 Arsenal✅
Newcastle 1-2 Arsenal✅
Arsenal 2-0 Olympiacos✅
Arsenal 2-0 West Ham✅
Fulham 0-1 Arsenal✅
Arsenal 4-0 Atletico Madrid✅
Arsenal 1-0 Crystal Palace✅
Arsenal 2-0 Brighton✅

🟥… pic.twitter.com/pXb7YMLiW4

— UberArsenal (@UberAFC) October 29, 2025

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα