Η Ρεάλ ετοιμάζει πωλήσεις
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε φάση καλοκαιρινού σχεδιασμού με βασικό στόχο τις πωλήσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε καλοκαιρινή φάση αποφάσεων και το πρώτο μήνυμα από την Ισπανία είναι ξεκάθαρο. Στο κλαμπ δουλεύουν ήδη το κομμάτι των πωλήσεων και θέλουν να προχωρήσουν σε αποχωρήσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Η πληροφορία βγήκε από την Onda Cero και αναπαράχθηκε άμεσα από λογαριασμούς που καλύπτουν καθημερινά το ρεπορτάζ της Ρεάλ.
Δεν είναι απλώς ποιοι θα φύγουν αλλά και γιατί το κάνει τώρα η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι θέλουν να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ και στο μπάτζετ για τις επόμενες κινήσεις τους, αφού τα ισπανικά ρεπορτάζ συνδέουν ήδη το καλοκαίρι με πιθανές προσθήκες σε θέσεις που το κλαμπ θεωρεί κρίσιμες, όπως το κέντρο και η άμυνα. Με απλά λόγια, πρώτα καθαρίζει το τοπίο και μετά πατάει για τις μεταγραφές.
Στα ονόματα δεν υπάρχει ακόμη επίσημη γραμμή από τη Ρεάλ, αλλά στο ισπανικό ρεπορτάζ έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται σε ανοιχτή αξιολόγηση. Μία από αυτές είναι του Γκονθάλο Γκαρθία, για τον οποίο υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να δοθεί το καλοκαίρι, με τη λογική να κρατήσει η Ρεάλ ποσοστό και έλεγχο για το μέλλον του. Αυτό δείχνει και το μοντέλο που σκέφτεται το κλαμπ. Όχι απλές αποδεσμεύσεις, αλλά πωλήσεις με στρατηγική.
Η Ρεάλ ετοιμάζει σοβαρό συμμάζεμα στο ρόστερ της. Ερχεται γερό παζάρι και αλλαγές με ουσία.
