Sportime

Είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος την δικαιοδοσία να είναι στον αγωνιστικό χώρο μετά το 4-0 της ΑΕΚ;

Ιδιοκτήτες ή μέτοχοι δεν διαθέτουν αυτοδικαίως τέτοια ιδιότητα εκτός αν έχουν δηλωθεί με επίσημη διαπίστευση που να τους επιτρέπει πρόσβαση, πάντως ο Μάριος Ηλιόπουλος καρτελάκι δεν... έχει.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος την δικαιοδοσία να είναι στον αγωνιστικό χώρο μετά το 4-0 της ΑΕΚ;
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε καθαρά κανονιστικό επίπεδο η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη ενός αγώνα δεν είναι ελεύθερη για όλους. Οι κανονισμοί της Super League και της ΕΠΟ προβλέπουν ότι στον αγωνιστικό χώρο επιτρέπεται να βρίσκονται ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικό τιμ, διαιτητές και συγκεκριμένα διαπιστευμένα στελέχη της ομάδας.

Ιδιοκτήτες ή μέτοχοι δεν διαθέτουν αυτοδικαίως τέτοια ιδιότητα εκτός αν έχουν δηλωθεί με επίσημη διαπίστευση που να τους επιτρέπει πρόσβαση. Στην πράξη ωστόσο σε περιπτώσεις μεγάλων νικών ή τίτλων παρατηρείται συχνά είσοδος παραγόντων για πανηγυρισμούς χωρίς να προκύπτει πειθαρχικό ζήτημα εφόσον δεν υπάρξει ένταση ή παρέμβαση προς διαιτητές.

Άρα τυπικά δεν αποτελεί προβλεπόμενη αρμοδιότητα. Αν όμως η παρουσία περιορίζεται σε σύντομο πανηγυρικό χαρακτήρα και δεν καταγραφεί έκθεση παρατηρητή τότε συνήθως δεν επιβάλλεται κύρωση. Το αν υπάρχει παράβαση κρίνεται από την επίσημη αναφορά των αρμοδίων οργάνων.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα