Sportime

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Έπρεπε να πάρει κόκκινη ο Μάνταλος (vid)

Σε γενικές γραμμές καλή διαιτησία είχε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ ο Ηλίας Σπάθας, αλλά τόνισε ότι ο Μάνταλος έπρεπε να αποβληθεί.

Φίλιππος Ποταμιανάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Σε γενικές γραμμές καλή διαιτησία είχε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ ο Ηλίας Σπάθας, αλλά τόνισε ότι ο Μάνταλος έπρεπε να αποβληθεί.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από τη διαιτησία στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Παρότι, υπήρχε μια αποβολή του Μάνταλου που δεν δόθηκε από τον Γερμανό ρέφερι.

Αρχικά, ο Ηλίας Σπάθας αποθέωσε τον Γερμανό διαιτητή για την αμεσότητα και τη σιγουριά του. Κυρίως για τη φάση του πέναλτι πάνω στον Μπάμπη Κωστούλα. Διότι, δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες να αμφισβητήσουν την απόφασή του, η οποία ήταν και σωστή.

Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι συνεχίζοντας το σχόλιό του στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA είπε πως έπρεπε να αποβληθεί ο Πέτρος Μάνταλος. Διότι, ο διεθνής μέσος δεν τον κιτρίνισε στην αγκωνιά του πάνω στον Κωστούλα. Και στη συνέχεια δέχθηκε κίτρινη σε άλλη φάση, για ανατροπή υποσχόμενης επίθεσης.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα