Sportime

Ηλιόπουλος για δημοσιεύματα: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ξεκάθαρος για τα όσα γράφονται!

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ηλιόπουλος για δημοσιεύματα: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τα σενάρια και τα δημοσιεύματα για το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα, θέλησε να σχολιάσει ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει νέες φήμες από το Μεξικό, οι οποίες αναφέρουν ότι ο άσος της ΑΕΚ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσίβας.

Αυτό μεταφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Νταβίντ Μεντράνο Φέλιξ, όπου έγραψε στο Twitter του για την υπόθεση:

«Βόμβα, η Τσίβας και η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του Πινέδα στην Γκουανταλαχάρα».

Ακόμα έχουμε την ιστοσελίδα Mediotiempoαναφέρει: «Η Τσίβας θα αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα μέσω των χρημάτων που θα πληρώσει η Κρουζ Αζούλ για τον Χεσούς Ζιλμπέρτο Ορόζκο Τσιγκέτε. Τα λεφτά αυτά είναι 11 εκατ. δολάρια και θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν πίσω τον Πινέδα».

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν… ασπάζεται ο Μάριος Ηλιόπουλος, που έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι ανήκει στην ΑΕΚ και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει.

Μάλιστα για όλα αυτά τα δημοσιεύματα το μόνο που είναι να σχολιάσει ήταν ότι «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα