Sportime

Ιμπόρα: Από παίκτης γίνεται προπονητής στη Λεβάντε

Ο Ιμπόρα αναλαμβάνει προσωρινά τον πάγκο της Λεβάντε στο ματς με τη Χετάφε λόγω απουσίας Κάστρο.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
vithente ibora, olympiacos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μια διαφορετική εικόνα θα έχει ο πάγκος της Λεβάντε στο παιχνίδι με τη Χετάφε. Ο Βιθέντε Ιμπόρα περνάει από τον αγωνιστικό χώρο στον ρόλο του προπονητή, έστω και για ένα βράδυ.

Ο Ισπανός, που μπήκε στο τεχνικό επιτελείο πριν λίγους μήνες, θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα λόγω της τιμωρίας του Λουίς Κάστρο. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο μετά τη συμπλήρωση καρτών και έτσι ο Ιμπόρα αναλαμβάνει την ευθύνη μέσα στο γήπεδο.

Ο ίδιος ο Κάστρο ξεκαθάρισε ότι η λειτουργία δεν αλλάζει. Οι αποφάσεις θα συνεχίσουν να παίρνονται συνολικά, απλώς ο Ιμπόρα θα είναι η φωνή προς τους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα.

Για τον Ισπανό είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Μέχρι πρόσφατα βρισκόταν μέσα στις τέσσερις γραμμές ως ποδοσφαιριστής και τώρα καλείται να σταθεί δίπλα από αυτές, δίνοντας οδηγίες.

Η διαδρομή του είναι γνωστή. Λεβάντε, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Λέστερ, ακόμη και πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα σε διαφορετικό ρόλο.

Το σκηνικό γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό γιατί το ματς θα έχει και χαρακτήρα ρετρό αγωνιστικής. Φανέλες από άλλες εποχές, διαφορετική ατμόσφαιρα και μέσα σε όλα αυτά ένας πρώην παίκτης που δοκιμάζει τον εαυτό του στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης:

Απαραίτητη και η επανεμφάνιση του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό

Οι τέσσερις παίκτες του Άρη που είναι στον «αέρα»

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα