Υποβιβάστηκε για στημένα πιθανός αντίπαλος ελληνικών ομάδων
Η Καρβινά, η φετινή Κυπελλούχος Τσεχίας και πιθανή αντίπαλος ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται αντιμέτωπη με ιστορική τιμωρία μετά την απόφαση για υποβιβασμό της λόγω εμπλοκής σε υπόθεση στημένων αγώνων.
Η ομάδα που πριν από λίγες εβδομάδες πανηγύριζε την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της και ετοιμαζόταν για ευρωπαϊκή παρουσία, είδε την Επιτροπή Δεοντολογίας να της επιβάλλει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.
H υπόθεση αφορά τρεις αγώνες των μπαράζ παραμονής πριν από δύο χρόνια, όταν ο τότε ισχυρός άνδρας του συλλόγου και δήμαρχος της πόλης, στημένα , κατηγορείται ότι επιχείρησε να επηρεάσει διαιτητές αλλά και ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας.
Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε στον Βολφ δωδεκαετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα ενώ στην Καρβινά επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο που ξεπερνά τις 400 χιλιάδες ευρώ.
Η απόφαση μπορεί να προσβληθεί με έφεση, ωστόσο εάν παραμείνει σε ισχύ τότε θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η ομάδα να διατηρήσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, όπου η Καρβινά θα μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο συλλόγων από Ελλάδα και Κύπρο.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: τον θέλει αλλά θα χρειαστεί 50 εκατομμύρια
6 εκατoμμύρια followers μέσα σε μία νύχτα ο Βοζίνια, Ο 40χρονος ήρωας του Πράσινου Ακρωτηρίου
