Ηρακλής: Έλληνας και ο δεύτερος τερματοφύλακας
Μετά τον Αθανασιάδη, ο Ηρακλής συμφώνησε και με τον Τσιντώτα.
Με ελληνικό δίδυμο κάτω από την εστία του στη Super League o Ηρακλής.
Αν και ακούγονται καθημερινά πολλά ονόματα για τον Ηρακλή, προς το παρόν δεν υπάρχουν ανακοινώσεις. Προφανώς επαφές και μάλιστα προχωρημένες υπάρχουν όντως όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν και όλοι όσοι γράφονται.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι από τους λίγους που έχουν υπογράψει, έχουν κάνει τις ανάλογες φωτογραφήσεις και απλώς στη 1 Ιουλίου, ώστε να είναι τυπική η ΠΑΕ Ηρακλής θα ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του.
Έλληνας όμως θα είναι όπως φαίνεται και ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον Αστέρα όμως φαίνεται πως θα βρει συμβόλαιο στον Ηρακλή καθώς θεωρείται μια αξιόπιστη επιλογή δεύτερου γκολκίπερ.
Ο Τσιντώτας θα είναι και κοντά στο σπίτι του και θα παραμείνει σε επίπεδο Super League οπότε είναι σαφές πως μιλάμε για μία win win συμφωνία που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσης εντός των ημερών.
Διαβάστε ακόμα
ΠΑΟΚ: Ο λόγος που ο Κεντζιόρα ήθελε να επιστρέψει στην Ουκρανία!
Παναθηναϊκός: Το deal για Τσάπρα και το απίστευτο ποσοστό που κράτησε ο Λεβαδειακός!
