Sportime

Κέρτις Τζόουνς: δυσαρεστημένος στη Λίβερπουλ, σκέφτεται αποχώρηση για να παίζει βασικός

Ο Κέρτις Τζόουνς θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βασικό ρόλο στη Λίβερπουλ.

Κωνσταντίνος Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κέρτις Τζόουνς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κέρτις Τζόουνς δεν είναι χαρούμενος με τον χρόνο που παίρνει στη Λίβερπουλ.

Ο Άγγλος χαφ θέλει να παίζει περισσότερο. Δεν θέλει να μπαίνει μόνο ως αλλαγή ή να περιμένει κάθε εβδομάδα αν θα πάρει λεπτά.

Σύμφωνα με το Football Insider, ο Τζόουνς μπορεί να ψάξει ομάδα το καλοκαίρι, αν δει ότι δεν έχει βασικό ρόλο στη Λίβερπουλ.

Το θέμα είναι απλό. Ο παίκτης θέλει να είναι από τα πρώτα ονόματα στην ενδεκάδα. Στο Anfield αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Ο Τζόουνς είναι παιδί της Λίβερπουλ. Βγήκε από τις ακαδημίες του συλλόγου και ξέρει καλά τι σημαίνει αυτή η φανέλα. Όμως είναι σε ηλικία που χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια.

Αν μείνει στον ίδιο ρόλο, η αποχώρηση θα μπει πιο σοβαρά στο τραπέζι. Η Λίβερπουλ θα πρέπει να αποφασίσει αν τον βλέπει ως βασικό κομμάτι της ομάδας ή ως λύση πίσω από άλλους χαφ.

Ο Τζόουνς θέλει μπάλα, θέλει θέση στην ενδεκάδα και δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει για πάντα σε δεύτερο ρόλο.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κωνσταντίνος Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα