Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

«Κράξιμο» από Κωνσταντινίδη μετά το Αιγάλεω - ΠΑΟΚ..

Άστραψε και βρόντηξε ο Κωνσταντινίδης μετά το Αιγάλεω - ΠΑΟΚ

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
«Κράξιμο» από Κωνσταντινίδη μετά το Αιγάλεω - ΠΑΟΚ..
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αιγάλεω - ΠΑΟΚ 0-3, με τους ασπρόμαυρους να βάζουν τις βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παντελής Κωνσταντινίδηςάστραψε και βρόντηξε για τον αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Ένα γήπεδο που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στάθηκε αφορμή προκειμένου ο υπηρεσιακός προπονητής του δικεφάλου του βορρά να ξεσπάσει λέγοντας πως ο αγωνιστικός χώρος αδικεί κυρίως τα παιδιά που παίζουν συνέχεια εδώ.

Αιγάλεω - ΠΑΟΚ - Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Βάλαμε κάποια γκολ που μας έλειψαν το τελευταίο διάστημα και χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά που χρειαζόταν λεπτά συμμετοχής. Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι μαζί με τον κόσμο».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Δεν είναι ότι καλύτερο. Λυπάμαι τους ποδοσφαιριστές που παίζουν εδώ συνέχεια. Είναι δύσκολο και κρίμα. Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια για βελτίωση, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία. Όπως είπα προηγουμένως, δώσαμε λεπτά συμμετοχής σε παιδιά που τα χρειαζόταν και σε άλλα που είχαν ανάγκη για μια πιο δυνατή προπόνηση. Έχουμε να αποκομίσουμε μόνο καλά πράγματα από σήμερα».

Δείτε τα όσα είπε ο συνεργάτηw του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Επίσης σε κατηγορίες: Κύπελλο Ελλάδας ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα