Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026
Sportime

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον MrBeast!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε στόχο να καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ, αυτή τη φορά στο Youtube!

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον MrBeast!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει πεισματάρης και γεννημένος νικητής. Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και άλλους τομείς, όπως το Youtube!

Ο CR7 αποφάσισε να επεκταθεί και στα social media, ανοίγοντας το δικό του κανάλι, το UR-Christiano, το οποίο σπάει ρεκόρ επισκεψιμότητας και φέρνει νέα μεγάλα ποσά στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. συνδρομητές σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο MrBeast, ο οποίος χρειάστηκε περισσότερα από δύο χρόνια για να φτάσει στο ίδιο ορόσημο!

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να... στείλει το μήνυμά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ο άνθρωπος που πρέπει και θέλω να νικήσω στο Youtube, προσέξτε».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Επίσης σε κατηγορίες: World Football

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα