ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Ματσάρα με επική ανατροπή!

Σε ένα παιχνίδι με… τρομερή εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού κάνοντας επική ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να λύνουν πλέον τις διαφορές τους στη ρεβάνς. Ματς με μεγάλες συγκινήσεις ήταν το σημερινό, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει να ανατρέψει το...
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Ματσάρα με επική ανατροπή!

Σε ένα παιχνίδι με… τρομερή εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού κάνοντας επική ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να λύνουν πλέον τις διαφορές τους στη ρεβάνς.

Ματς με μεγάλες συγκινήσεις ήταν το σημερινό, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Τρομερή ήταν η εξέλιξη του ματς με το… καλημέρα, καθώς ο Ολυμπιακός στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Χασάν, ύστερα από σέντρα του Βαλμπουενά, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως ήταν σε θέση οφσάιντ πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας, όπως φάνηκε από το ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού. Πέντε λεπτά αργότερα, οι ερυθρόλευκοι με παρόμοιο τρόπο έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Γκιγιέρμε, ύστερα από σέντρα του Τσιμίκα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Δικεφάλου, ο οποίος στο 10’ μείωσε σε 1-2 με τον Πέλκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Μίσιτς πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, σουτάροντας έξω από την περιοχή και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 2-2.

Αναμφίβολα, το ματς απέκτησε φοβερό ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Ολυμπιακό στο 20’, με τον Βαλμπουενά να εκτελεί ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και τον Πασχαλάκη να απομακρύνει προ του Χασάν που βρέθηκε μόνος μπροστά από τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες με δύο σουτ, τα οποία όμως κατέληξαν άουτ.

Από το 27ο λεπτό και έπειτα, κυριάρχησαν τα… νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με σκληρές μονομαχίες και πολλές αψιμαχίες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, βγήκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ελάχιστες ήταν οι καλές ευκαιρίες στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους, με μεγαλύτερη αυτή του Σισέ στο 45’, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, στέλνοντας ελάχιστα άουτ τη μπάλα.

Με την ένταση του πρώτου ημιχρόνου ξεκίνησε και το δεύτερο και στο 50’ ήρθε και η πρώτη αξιόλογη φάση, με το σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή να φεύγει άουτ. Στο 53ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πέτυχε τέρμα με τον Μπουχαλάκη, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο 65′ έχασε καλή ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μίσιτς βγήκε με προυποθέσεις στην επίθεση, έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Άκπομ, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Σεμέδο και να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από τα δίχτυα του Τζολάκη.

Στο 69΄ο Δικέφαλος πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Πέλκα να νικάει τον Τζολάκη από την άσπρη βούλα, πέναλτι το οποίο προήλθε από χέρι του Σεμέδο.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρνει να δημιουργήσει όμως αξιόλογες ευκαιρίες, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 85′, καθώς ο Γιαννούλης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ραντζέλοβιτς. Ο Μαρτίνς πέρασε τον Ελ Αραμπί στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και στο 88΄ο Σισέ έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα και να πάρουν την ισοπαλία από το γήπεδο της Τούμπας.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

ΓΚΟΛ: 10’, 69′ Πέλκας, 12’ Μίσιτς – 3’ Χασάν, 8’ Γκιγιέρμε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28’ Μίσιτς, 44’ Μάτος, 62′ Πέλκας, 80′ Μαουρίσιο – 28’ Σισέ, 31’ Σεμέδο, 33’ Ελαμντελαουί, 70′ Καμαρά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 85′ Γιαννούλης

MVP: Ο Γιόζιπ Μίσιτς, ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Πέτυχε ένα τρομερό γκολ για το 2-2, είχε πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου, ενώ ήταν δημιουργός σε πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ.

UP: Ο Δημήτρης Πέλκας, με τα δύο του τέρματα έδωσε στον Δικέφαλο προβάδισμα πρόκρισης. Ήταν αρκετά κινητικός και έδωσε ώθηση επιθετικά στην ομάδα του με τα τρεξίματά του και το πρέσινγκ.

DOWN: Ο Σισέ ήταν ο… μοιραίος του παιχνιδιού, καθώς έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχει τέρμα και να ανατρέψει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Χαβιέρ Εστράδα τα πήγε σχετικά καλά, χάνοντας ελάχιστες φάσεις. Δεν φέρει ευθύνη στο 1-0 του Ολυμπιακού, το οποίο ξεκίνησε από θέση οφσάιντ όπως φαίνεται από το ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού, καθώς δεν ειδοποιήθηκε ούτε από τον βοηθό του, αλλά ούτε και από το VAR που αναμφίβολα θα έπρεπε να τον καλέσουν έστω να δει τη φάση.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (82′ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79′ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89′ Εσίτι), Άκπομ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:
Τζολάκης, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί (70′ Γκασπάρ), Καμαρά (86′ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Βαλμπουενά (77′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι ισχύει για Λεβαδειακό και ΟΦΗ στην Ευρώπη αν κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Τι ισχύει για Λεβαδειακό και ΟΦΗ στην Ευρώπη αν κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έγραψαν ιστορία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον παίζουν μεταξύ τους όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και για ένα σπάνιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ποδόσφαιρο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει δείξει φέτος πως δεν σέβεται φαβορί. Ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να χαλάσει σχέδια και το ερώτημα πλέον τίθεται ανοιχτά: μήπως είναι ικανός να φτάσει μέχρι το τέλος;

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακό να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Άρης 3-0: Ο Ρόουζ τα έκανε, ο Μπακασέτας τα έβαζε!

Παναθηναϊκός – Άρης 3-0: Ο Ρόουζ τα έκανε, ο Μπακασέτας τα έβαζε!

Με χατ -τρικ του Μπακασέτα τα δύο με πέναλτι που έκανε ο Ρόουζ, ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πάνω στον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Άρης: Με Τεττέη και Σφιντέρσκι η 11άδα του Μπενίτεθ – Ξεκινάει Μορόν ο Χιμένεθ

Παναθηναϊκός – Άρης: Με Τεττέη και Σφιντέρσκι η 11άδα του Μπενίτεθ – Ξεκινάει Μορόν ο Χιμένεθ

Έγιναν γνωστές οι 11άδες του τελευταίου χρονικά προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ-ΟΦΗ 0-1: Ο ψυχωμένος ΟΦΗ απέκλεισε την ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ-ΟΦΗ 0-1: Ο ψυχωμένος ΟΦΗ απέκλεισε την ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεγάλη πρόκριση για τον ΟΦΗ, που απέκλεισε την ΑΕΚ με 0-1 μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: 4άδα στο πρωτάθλημα, 4άδα και στο Κύπελλο!

Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: 4άδα στο πρωτάθλημα, 4άδα και στο Κύπελλο!

Ο Λεβαδειακός πέταξε εκτός Κυπέλλου την Κηφισιά και είναι η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει εισιτήρια για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Oι αναμετρήσεις του Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις!

Oι αναμετρήσεις του Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ενισχυμένες αποδόσεις στα τέσσσερα μεγάλα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Novibet.

Sportime BET