Sportime

Μαρμίτα: Καζούρα σε «Τζόρνταν» από Μένιο μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ: «Πιο δύσκολο το ματς στην Κηφισιά», έλεγε

Πώς σχολίασε το πάνελ της εκπομπής Μαρμίτα την σχετικά εύκολη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι του Βικελίδης.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Μαρμίτα: Τρελή καζούρα στον «Τζόρνταν» από Μένιο μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ: «Πιο δύσκολο το ματς στην Κηφισιά», έλεγε.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το πώς σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής Μαρμίτα την σχετικά εύκολη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι του Βικελίδης.

Ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, Τζόρνταν πριν το παιχνίδι παρουσιάζονταν σίγουρος για άνετη επικράτηση του φορμαρισμένου δικεφάλου επί του αιωνίου αντιπάλου του, με φράσεις του στυλ «...θα χάνεται η μπάλα» και «...για τον ΠΑΟΚ πιο δύσκολο είναι το ματς στην Κηφισιά παρά στο Χαριλάου».

Τελικά το ματς... στράβωσε για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκουκαι όπως ήταν φυσικό οι Αρειανοί Βασίλης Χατζηνάκος και Μένιος «περιέλαβαν» τον Τζόρνταν για τη γνωστή καζούρα μεταξύ των οπαδών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

https://youtu.be/VKej_fEpyrc

Επίσης σε κατηγορίες: Media Super League ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα