Sportime

Με αλλαγές η Παναχαϊκή στη Δράμα

Αρκετές σημαντικές απουσίες για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο σε ένα κομβικό παιχνίδι

Κώστας Λάππας 1 λεπτά ανάγνωσης
Με αλλαγές η Παναχαϊκή στη Δράμα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα ακόμα ντέρμπι για την Παναχαϊκή μία εβδομάδα μετά το εντός έδρας με τον Άρη. Οι Πατρινοί αναχώρησαν την Παρασκευή (23/3) για τη Δράμα όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα την Κυριακή (25/3), με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλου να καταστρώνει τα πλάνα του με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του. Το ματς είναι κομβικό για τους Πατρινούς, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντάσιος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος και Αποστολόπουλος, ο Νίκος Μασούρας που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων, οι Μπαμπούνης και Μπούτιβας οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ-20 για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης καθώς και ο Αγουρίδης. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Πλέγας, Κυνηγόπουλος, Κωνσταντακόπουλος και Μαστραντωνάκης.

Η αποστολή αναλυτικά: Χαλκιάς, Βρονταράς, Σούλης, Πολίμος, Μωραΐτης, Μακρυδημήτρης, Στεργίδης, Μπουτζίκος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Βασιλείου, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Φουρλάνος και Ελευθεριάδης.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Λάππας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα