Sportime

Με Μπαργκάν στα Χανιά ο Άρης

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το ματς με τον Κισσαμικό

Κώστας Λάππας 1 λεπτά ανάγνωσης
Με Μπαργκάν στα Χανιά ο Άρης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μίνι έκπληξη από τον Δημήτρη Σπανό. Ο τεχνικός του Άρη συμπεριέλαβε τον Κενάν Μπαργκάν στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (24/3, 3μ.μ.) με τον Κισσαμικό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν σε «καραντίνα» για πειθαρχικό παράπτωμα, επιστρέφει στην 18άδα έπειτα από δύο μήνες και το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαστακός, Βαλεριάνος, Μουμίν, ο τραυματίας Μιλούνοβιτς, ο ανέτοιμος Ανάκογλου και ο Χαντί που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Ιορδανίας. Νέο πρόσωπο ο Αριστείδης Λώττας που δεν έχει πάρει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Λάππας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα