Μονεμβασιώτης: «Ξεκάθαρη κλοπή στον Ηρακλή – Επικίνδυνοι διαιτητές»
Σε πολύ υψηλούς τόνους μίλησε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για όσα συνέβησαν στο Ηρακλής – Ατρόμητος, κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρη κλοπή» δύο γκολ.
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους μετά τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.
Με παρέμβασή του στην εκπομπή Monobala του ΣΚΑΪ, ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» μίλησε για «ξεκάθαρη κλοπή», υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του έχασε δύο βαθμούς εξαιτίας των διαιτητικών αποφάσεων.
Παράλληλα, χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα για τον διαιτητή Κατόπη και τον VAR Ζαμπαλά, αποκάλυψε τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ο Ηρακλής και ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της ομάδας του, ανοίγοντας μάλιστα τη συζήτηση για συνολικότερες αλλαγές στη διαιτησία.
Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την παρέμβαση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη:
