ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το 3-3-3-1

Χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο και δύο αλλαγές του συστήματος της Μπάγερν Μονάχου για να ρολάρουν οι Βαυαροί.

Mπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το 3-3-3-1 του Σεοάνε και το ρεσιτάλ λαθών στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καμπανάκι για τους Βαυαρούς.
Mπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το 3-3-3-1 του Σεοάνε και το ρεσιτάλ λαθών στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καμπανάκι για τους Βαυαρούς.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Mπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το 3-3-3-1 και το ρεσιτάλ λαθών στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καμπανάκι για τους Βαυαρούς.

Με πολλές απουσίες οι δύο ομάδες ενώ το 4-2-3-1 της Μπάγερν Μονάχου και το 3-4-1-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν λειτούργησαν στο πρώτο ημίχρονο λόγω των πολλών λαθών των δύο ομάδων.

Η Μπάγερν Μονάχου ήθελε τη νίκη για να αυξήσει την διαφορά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήθελε νίκη η ισοπαλία για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Λίγο το άγχος, λίγο οι πολλές αλλαγές (σ.σ. ιδιαίτερα για την Μπάγερν στην άμυνα αποδείχτηκαν χαρακτηριστικές), χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο και δύο αλλαγές του συστήματος της Μπάγερν Μονάχου για να ρολάρουν οι Βαυαροί.

Στο 61′ το σύστημα των Βαυαρών άλλαξε σε 3-3-4 και αργότερα σε 3-3-3-1 (σ.σ. το οποίο έχει δουλέψει η Μπάγερν Μονάχου και σε φιλικό παλαιότερα).

Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας περισσότερο και της σωστής αμυντικής λειτουργίας της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το αρχικό σύστημα της Λεβερκούζεν, με το αμυντικό στήσιμο και τις αντεπιθέσεις διατηρήθηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ξεκάθαρα το τελικό αποτέλεσμα ήταν μία επιτυχία του προπονητή της, Τζεράρντο Σεοάνε.

Για άλλο ένα παιχνίδι, σε πολύ υψηλό επίπεδο, εμφανίστηκαν τα αμυντικά προβλήματα της Μπάγερν Μονάχου. Ειδικά τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου δεν ταιριάζουν σε μεγάλη ομάδα.

Exit mobile version