Sportime

Νικολακόπουλος: Πιο πιθανό να πάρει το Europa League ο Ολυμπιακός παρά το πρωτάθλημα με αυτές τις διαιτησίες!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ξέσπασε για τις διαιτητικές αποφάσεις στη Super League, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το Europa League.

Κωνσταντίνος Μανωλίδης 1 λεπτό ανάγνωσης
Έχει κουραστεί ο Νικολακόπουλος με όσα βλέπει
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στη Super League εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος, κάνοντας μια χαρακτηριστική τοποθέτηση για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του OPEN, στάθηκε στη διαφορετική αντιμετώπιση που θεωρεί ότι έχουν από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Μάλιστα, η δυσαρέσκειά του ήταν τέτοια, ώστε να υποστηρίξει πως με όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα, είναι πιο πιθανό να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa League παρά τη Super League!

Μια τοποθέτηση που αποτυπώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά και την εκτίμησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια κριτήρια σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές τους.

Με άλλα λόγια, ο Νικολακόπουλος θεωρεί πως το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν βρίσκεται αποκλειστικά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή του OPEN.

Play Video: Νικολακόπουλος Πιο πιθανό να πάρει το Europa League ο Ολυμπιακός παρά το πρωτάθλημα με αυτές τις δια
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ