ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Γκαρσία: Ο Ιμπόρα που δεν ξέρουμε αν θα γίνει Ιμπόρα

Ο Ντάνι Γκαρσία είναι ο παίκτης που ήρθε να καλύψει το κενό του Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά έως τώρα παίρνει χαμηλό βαθμό.
Ντάνι Γκαρσία: Ο Ιμπόρα που δεν ξέρουμε αν θα γίνει Ιμπόρα

Για τον Ντάνι Γκαρσία έδωσε εγγυήσεις ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στο πρόσωπό του έβλεπε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Βιθέντε Ιμπόρα. Έως τώρα δεν μοιάζει να δικαιώνει ο Ισπανός χαφ τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Δεν είναι ακριβώς ίδιοι παίκτες. Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει πως η εμπειρία του θα ισοσκελίσει το κενό που άφησε ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δώσει πολλές λύσεις. Και επειδή αυτό κόντρα στη Λιόν έρχεται, τον έβαλε στην αναμέτρηση με τον Άρη. Δεν τον δικαίωσε στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε.

Με την εκκίνηση της αναμέτρησης είναι αυτός που χάνει την κίνηση του Μάνου Γκαρθία μέσα στην περιοχή για το 1-0. Καμία πρωτοβουλία επιθετικής πάσας, κακός στην ανάπτυξη και στις βοήθειες, αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις και αποφάσεις. Γενικώς, ανέτοιμος ακόμα ο Ντάνι Γκαρσία.

Ελαφρυντικά υπάρχουν. Ο 34χρονος Ισπανός υπέστη θλάση στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Με άλλα λόγια, ο Ισπανός έχασε το σημαντικότερο μέρος της, έμεινε πίσω κι ακόμα ψάχνεται. Επιπρόσθετα, ας μην ξεχνάμε πως ο Βιθέντε Ιμπόρα ξεκίνησε ακόμα πιο αναιμικά πέρυσι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι όμως κάθε μέρα του… Ιμπόρα. Ούτε ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να περιμένει αυτή τη στιγμή. Διότι, η ανάγκη για αποτελέσματα στη Super League είναι μεγάλη.

Το ακόμα χειρότερο για τον Ολυμπιακό είναι πως τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον Μάρκο Στάμενιτς. Ούτε ο μέσος από τη Νέα Ζηλανδία μοιάζει έτοιμος να «γεμίσει» με την παρουσία του τον «ερυθρόλευκο» άξονα. Προσέξτε: Το ρήμα «γεμίσει» δεν το λέμε τυχαία. Ο Ολυμπιακός θέλει μέγεθος στο κέντρο του. Αυτοί οι δύο το έχουν και για την ώρα δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής, διάδοχο του Ιμπόρα δεν έχει. Μέχρι στιγμής…

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ, θέλουν τον Μπερνάρντ να το σκέφτεται, να πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Τώρα ο Σαλάχ θα λείψει λόγω του Copa Africa, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι η ώρα ακόμα του τέλους. Τουλάχιστον για τον Σαλάχ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Ισόπαλο και το τρίτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες! Δύο δοκάρια η Κηφισιά που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο