Sportime

Ντι Μαρία: Η Libertadores του ξέφυγε στο Σάο Πάολο

Ο αποκλεισμός ξανάφερε μπροστά το μέλλον του Ντι Μαρία

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Άνχελ Ντι Μαρία και το μέλλον του στη Ροσάριο Σεντράλ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει σηκώσει Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο και Copa América. Υπήρχε όμως ένα τρόπαιο που ήθελε για διαφορετικό λόγο: τη Libertadores με τη Ροσάριο Σεντράλ.

Δεν θα έρθει φέτος.

Η Σεντράλ έχασε 1-0 από την Κορίνθιανς στο Σάο Πάολο και αποκλείστηκε στους «16», μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο Μπρένο Μπιντόν πέτυχε το μοναδικό γκολ, ενώ οι Αργεντινοί δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ρανιέλε.

Για τον Ντι Μαρία η ήττα πονά διαφορετικά. Τον Ιούνιο έλεγε ότι η κατάκτηση της Libertadores ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο με την ομάδα που τον ανέδειξε. Λίγες εβδομάδες αργότερα ανανέωσε μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Το συμβόλαιο, όμως, δεν απαντά σε όλα.

Ο 38χρονος είχε ήδη εξηγήσει ότι θα παίζει μέχρι το σώμα του να του πει «φτάνει». Μετά τον αποκλεισμό, το ερώτημα για το πόσο ακόμη θέλει να συνεχίσει επέστρεψε πιο δυνατό.

Η επιστροφή του στη Ροσάριο δεν ήταν περιοδεία αποχαιρετισμού. Ήταν προσπάθεια να κλείσει έναν τελευταίο λογαριασμό.

Η Libertadores χάθηκε. Τώρα μένει να φανεί αν ο Ντι Μαρία θεωρεί ότι έχει ακόμη έναν χρόνο μέσα του ή αν το τέλος πλησίασε περισσότερο απ’ όσο έδειχνε το συμβόλαιό του.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα