Sportime

Ντίνος Μαυροπάνος: Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν!

Σε πολύ κακή κατάσταση είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ντίνος Μαυροπάνος: Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σίγουρα το χάος που επικρατεί στην άμυνα της Γουέστ Χαμ δεν τον βοηθάει. Ωστόσο, είναι και ο Ντίνος Μαυροπάνος σε κακή κατάσταση.

Φέτος βγαίνει σπάνια από την ενδεκάδα. Μπορεί οι Λονδρέζοι να πήραν τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, αλλά ο Έλληνας στόπερ τον αφήνει εκτός ενδεκάδας. Μαζί με τον Μαξιμιλιάν Κίλμαν είναι οι βασικοί. Σπάνια το γυρνάει σε τριάδα ο Γιουλέν Λοπετέγκι.

Ωστόσο, τα νούμερα δεν τον κολακεύουν. Παίζει μεν, αλλά η ομάδα του έχει τραγική ανασταλτική λειτουργεία. Ο Κίλμαν είναι τραγικός, αλλά στον αγώνα με τη Λίβερπουλ και ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν αλλού γι' αλλού.

Χόρευε το ένα τσάμικο μετά το άλλο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Στη φάση του πρώτου γκολ δεν πήγε πάνω στον Λουίς Ντίας, ο οποίος κέρδισε μετά τις κόντρες και εκτέλεσε. Μετά ο Αιγύπτιος του έκανε μία απίθανη ποδιά πριν δώσει στον Κόντι Χάκπο για το 0-2.

Στα επόμενα δύο γκολ ήταν μέσα κυρίως ο Κίλμαν, ενώ στο 0-5 ο Σαλάχ τον πέρασε σαν σταματημένο. Λες και δεν υπήρχε ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος σε αυτή τη φάση. Έτσι ολοκλήρωσε μία τραγική εμφάνιση. Η ομάδα του, μάλιστα, έκλεισε το 2024 με 80 τέρματα παθητικό στο πρωτάθλημα! Αυτή είναι η χειρότερη επίδοση σε ένα ημερολογιακό έτος για τα «σφυριά» μετά τα 85 γκολ του 1967.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Diogo!!! pic.twitter.com/YPTxgjTNy4

— Liverpool FC Online (@Liverpool) December 29, 2024

Επίσης σε κατηγορίες: Έλληνες του εξωτερικού

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα