Ο Αλ Κελαϊφί αποθεώνει τον Λουίς Ενρίκε και τον λέει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έδωσε απόλυτη στήριξη στον Λουίς Ενρίκε, λέγοντας πως αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έδωσε την πιο δυνατή στήριξη στον Λουίς Ενρίκε. Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι ο Ισπανός προπονητής είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.
Η ατάκα έχει βάρος, γιατί ήρθε μετά από μια περίοδο που η Παρί άλλαξε πρόσωπο. Δεν στηρίζεται πια σε μία μεγάλη βεντέτα. Μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ, η ομάδα πήγε σε πιο ομαδικό ποδόσφαιρο, με πίεση, τρέξιμο και καθαρούς ρόλους.
Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε την Παρί το 2023. Στην αρχή υπήρχε γκρίνια, γιατί η ομάδα δεν έμοιαζε πάντα λαμπερή. Ο Αλ Κελαϊφί όμως τον στήριξε και τότε. Είχε πει ότι έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και ότι το πλάνο είναι για πολλά χρόνια.
Η συνέχεια τον δικαίωσε. Η Παρί πήρε το πρώτο Champions League της ιστορίας της και μάλιστα με το εντυπωσιακό 5 με 0 απέναντι στην Ίντερ στον τελικό του Μονάχου. Εκεί φάνηκε καθαρά η δουλειά του Ενρίκε. Η ομάδα έπαιξε σαν σύνολο, όχι σαν παρέα από μεγάλα ονόματα.
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Βιτίνια, ο Ασράφ Χακίμι και οι νεότεροι παίκτες της Παρί μπήκαν σε ένα σχέδιο που τους έκανε πιο χρήσιμους και πιο σταθερούς. Αυτό είναι που αρέσει περισσότερο στον Αλ Κελαϊφί. Βλέπει μια ομάδα με αρχή, όχι μια ομάδα που περιμένει μια ατομική ενέργεια.
