Sportime

Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για fake news προφανώς αναφερόμενος στα όσα είχαν βγει προς τα έξω για τον Ταρέμι

Παύλος Ροδίτης 1 λεπτά ανάγνωσης
podosfairo, karapapas, olympiacos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση και τελείωσε φήμες που είχαν αρχίσει να παίρνουν μεγάλη μορφή.

Είχε κυκλοφορήσει κυρίως στο X, πως ο Μεχντί Ταρεμί ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Για να πάει στο Ιράν να πολεμήσει. Αν και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν το κατονομάζει το θέμα στην ανάρτησή του στα σόσιαλ, λογικά έχει γίνει για αυτό.

Και βάζει τέλος στο θέμα.

«Το πρώτο θύμα του πολέμου είναι πάντα η αλήθεια. Μην πιστεύετε σε fake news και ας δείξουμε σεβασμό και στους αθλητές και σε όλους τους ανθρώπους που οι πατρίδες τους είναι στις φλόγες.

Ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα θέμα που αγγίζει κάθε χώρα του κόσμου και επηρεάζει όλο τον πλανήτη.

ΥΓ: Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να προλάβει ότι γράφεται από κάθε τυχάρπαστο που του έρχεται κάτι στο κεφάλι, ούτε φυσικά και την αναπαραγωγή του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παύλος Ροδίτης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα