Sportime

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Βίνια για το αριστερό άκρο

Το όνομα του Ματίας Βίνια έρχεται από τη Νότια Αμερική και συνδέεται με τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
matias vinia
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τα άκρα της άμυνας και ένα νέο όνομα που εμφανίζεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ είναι αυτό του Ματίας Βίνια. Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο Σεμπαστιάν Σρουρ, οι Πειραιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Φλαμένγκο, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο έως τον Ιανουάριο του 2028. Από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρίβερ Πλέιτ, συνεχίζοντας την καριέρα του σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Λατινικής Αμερικής.

Ο Βίνια διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα στην Ιταλία ενώ αγωνίστηκε και στην Premier League με τη Μπόρνμουθ. Παράλληλα αποτελεί σταθερό μέλος της εθνικής Ουρουγουάης τα τελευταία χρόνια.

Η πορεία του περιλαμβάνει επίσης θητεία στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε το Copa Libertadores, ενώ έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 40 αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του, αποκτώντας εμπειρίες από Copa America και προκριματικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άμεσες εξελίξεις με Πνευμονίδη

Γιατί ο Ολυμπιακός άφησε την υπόθεση Ντε Φράι

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα