Sportime

Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Ορτέγκα - Πάντα στο κάδρο ο Μανδάς

Η υπόθεση του Στέφαν Ορτέγκα έχει μείνει πίσω, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει λύσεις υψηλότερου επιπέδου για τη θέση του τερματοφύλακα.

Γεράσιμος Μανωλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Δεν προχωράει του Ορτέγκα, κοιτάζει Μανδά...
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η υπόθεση του Στέφαν Ορτέγκα δεν έχει εγκαταλειφθεί, όμως είναι ξεκάθαρο πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να αξιολογούν την αγορά και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βιαστούν για μία τόσο σημαντική απόφαση.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον τερματοφύλακα που θέλει να αποκτήσει η ομάδα.

Δεν αρκεί να είναι καλός κάτω από τα δοκάρια, ούτε να διαθέτει απλώς ποιοτικό παιχνίδι με τα πόδια. Αυτό που αναζητά ο Βάσκος τεχνικός είναι ένας γκολκίπερ που να συμμετέχει ενεργά στο build up, αλλά κυρίως να μπορεί να «σπάει» την πίεση με μεγάλες και ακριβείς μεταβιβάσεις από την περιοχή του, στοιχείο που αποτελεί βασικό κομμάτι του τρόπου ανάπτυξης του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, στους «ερυθρόλευκους» εξετάζουν την προοπτική μίας ακόμη πιο ηχηρής επιλογής από τον Ορτέγκα. Ενός τερματοφύλακα με πολλές συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο, προσωπικότητα και παραστάσεις από πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το κριτήριο δεν είναι μόνο η ποιότητα, αλλά και το βιογραφικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό, ενώ στο τραπέζι παραμένει πάντα και η ιδιαίτερη περίπτωση του Ζοσέ Σα, ενός τερματοφύλακα που γνωρίζει άριστα τον σύλλογο και έχει αποδείξει την αξία του στο κορυφαίο επίπεδο.

Από την άλλη, το Sportime έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό πως ο ιδανικός διάδοχος, ειδικά με φόντο και το ελληνικό στοιχείο, παραμένει ο Χρήστος Μανδάς. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Λάτσιο δεν δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επιλογή απλώς για να κλείσει τη θέση. Θα περιμένει όσο χρειαστεί, αρκεί να αποκτήσει τον τερματοφύλακα που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ και μπορεί να κάνει τη διαφορά από την πρώτη ημέρα.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα