Ο Παναθηναϊκός πιέζει για το «ναι» της Χιρόνα για Ουναΐ΄!
Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την επιστροφή του Αζεντίν Ουναΐ, με νέο ρεπορτάζ από την Ισπανία να κάνει λόγο για έντονη πίεση των «πράσινων» προς τη Χιρόνα.
Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Αζεντίν Ουναΐ και, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, πατάει το... γκάζι για να φέρει ξανά τον Μαροκινό μέσο στο ΟΑΚΑ, αφού ο χρόνος πιέζει.
Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Χιρόνα δεν έχει δώσει ακόμη τα χέρια με καμία ομάδα για την παραχώρηση του 26χρονου άσου, ενώ ο Άγιαξ φέρεται να έχει αποχωρήσει από τη διεκδίκηση, παρά το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς του όρους.
Την ίδια στιγμή, στο παιχνίδι παραμένει η Αϊντχόφεν, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει πλέον ιδιαίτερα έντονα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Ουναΐ ένα συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.
Η Χιρόνα, από την πλευρά της, εξακολουθεί να περιμένει μια μεγάλη οικονομικά πρόταση, γεγονός που κρατά την υπόθεση ανοιχτή. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Ουναΐ.
