Sportime

Ο Παναθηναϊκός πιέζει για το «ναι» της Χιρόνα για Ουναΐ΄!

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την επιστροφή του Αζεντίν Ουναΐ, με νέο ρεπορτάζ από την Ισπανία να κάνει λόγο για έντονη πίεση των «πράσινων» προς τη Χιρόνα.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
O Oυναϊ με τη φανέλα της Χιρόνα σε ματς της La Liga.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Αζεντίν Ουναΐ και, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, πατάει το... γκάζι για να φέρει ξανά τον Μαροκινό μέσο στο ΟΑΚΑ, αφού ο χρόνος πιέζει.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Χιρόνα δεν έχει δώσει ακόμη τα χέρια με καμία ομάδα για την παραχώρηση του 26χρονου άσου, ενώ ο Άγιαξ φέρεται να έχει αποχωρήσει από τη διεκδίκηση, παρά το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς του όρους.

Την ίδια στιγμή, στο παιχνίδι παραμένει η Αϊντχόφεν, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει πλέον ιδιαίτερα έντονα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Ουναΐ ένα συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Η Χιρόνα, από την πλευρά της, εξακολουθεί να περιμένει μια μεγάλη οικονομικά πρόταση, γεγονός που κρατά την υπόθεση ανοιχτή. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Ουναΐ.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα