Ο Παβλένκα κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης και ο Κωνσταντέλιας τον πήρε από το χέρι για τη 2η θέση
Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολες στιγμές στο Καραϊσκάκης όμως ο Παβλένκα κράτησε ζωντανή την ομάδα και ο Κωνσταντέλιας έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Καραϊσκάκης με τον βαθμό κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του Παβλένκα και στην ποιότητα του Κωνσταντέλια στο δεύτερο μέρος. Ο Τσέχος τερματοφύλακας κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο όταν ο Ολυμπιακός πίεζε ασφυκτικά και δημιούργησε τις μεγάλες φάσεις του αγώνα.
Ο Κένι είχε τρεξίματα και προσπάθειες αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τη σημαντικότερη στιγμή που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κεντζιόρα πάλεψε αρκετά απέναντι στον Ελ Κααμπί ενώ ο Μιχαηλίδης έδωσε σταθερότητα χαμηλά χωρίς όμως να βοηθήσει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη.
Ο Μπάμπα κράτησε σωστά αμυντικά για μεγάλο διάστημα και στο πιο κρίσιμο σημείο έβγαλε την ασίστ για το 1-1. Στον άξονα οι Ζαφείρης και Μεϊτέ έδωσαν μάχες αλλά είχαν αρκετές μεταπτώσεις μέσα στο παιχνίδι.
Ο Κωνσταντέλιας μέχρι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν αποκομμένος όμως μετά το 1-0 ανέβασε ρυθμό, πήρε πρωτοβουλίες και άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές του Λουτσέσκου βοήθησαν την ομάδα να βρει ένταση και μέτρα στο γήπεδο όμως η ανατροπή έμεινε τελικά στη μέση.
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Καραϊσκάκης και πρωταθλήτρια η ΑΕΚ
