Ο ρεαλιστής Ράφα Μπενίτεθ και το συναισθηματικό κίνητρο
Σύμφωνα με το Ράφα Μπενίτεθ, ο Ολυμπιακός παίζει την τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για τον τίτλο, οπότε το ματς είναι κρίσιμο και για τους δύο, τόνισε.
«Συναισθηματικό» χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ράφα Μπενίτεθ, τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο.
Ο λόγος; Επειδή είναι το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο πριν την πιθανή μετακόμιση.
Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να αποχαιρετήσουν το γήπεδο με καλές αναμνήσεις ενώ ο Ισπανός αναφέρθηκε στον περισσότερο χρόνο προπόνησης μετά το ματς με ΠΑΟΚ, όπου όπως είπε είδε θετικά στοιχεία, αλλά χρειάζεται τόνισε βελτίωση στο επιθετικό τρίτο.
Σύμφωνα με το Ράφα Μπενίτεθ, ο Ολυμπιακός παίζει την τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για τον τίτλο, οπότε το ματς είναι κρίσιμο και για τους δύο, τόνισε.
Ο Παναθηναϊκός, με όπλο την πρόσφατη προϊστορία των ντέρμπι, θα μπει με αυτοπεποίθηση, με τον Ισπανό να προσπαθεί να δώσει συναισθηματικό κίνητρο στους παίκτες του.
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Εκνευρισμένος ο Μεντιλίμπαρ με το κόψιμο Κλέιτον – Δεν το χωράει το μυαλό του
