ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βόκολος θέλει δανεικό από την ΑΕΚ!

Αυτόν θέλει δανεικό από την ΑΕΚ στη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος.
Ο Βόκολος θέλει δανεικό από την ΑΕΚ!

Το παλεύει ο Βόκολος στη δεύτερη θητεία του στη Λαμία. Τον Τσιλούλη από την ΑΕΚ έχει ζητήσει ο Έλληνας προπονητής.

Την υπόσχεση πως θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις – πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο είχε λάβει από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Λεωνίδας Βόκολος, που έχει να λέει για τον κακό σχεδιασμό της Λαμίας επί των ημερών που ο ίδιος δεν βρισκόταν φυσικά στο τιμόνι της ομάδας.

Μετά την επιστροφή του προσπαθεί να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση και είναι γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει, δίχως όμως να έρχονται οι απαραίτητες νίκες κι οι βαθμοί.

Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμη πολύ δρόμο και ήδη ο Βόκολος έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή που θεωρεί ότι μπορεί να του κάνει τη διαφορά. Τον ξέρει και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσιλούλη που όπως αναμενόταν δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ και παρά το rotation που επιχειρεί σε κάθε αγώνα ο Αλμέιδα, ο Τσιλούλης είναι μονίμως εκτός.

Προφανώς και ο 29χρονος επιθετικός δεν θέλει να χάσει μια σεζόν με ελάχιστες συμμετοχές. Επίσης είναι προφανές ότι δεν θα ονειρευόταν κιόλας μία ενδεχόμενη επιστροφή στη Λαμία, όμως ίσως αυτό το ασφαλές περιβάλλον που θα βρει εκεί να τον βοηθήσει.

Σύντομα η Λαμία αναμένεται να κάνει κίνηση για να ζητήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον Τσιλούλη. Ίσως πάντως να μην είναι η μοναδική ομάδα που θα εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τσιλούλη.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτός είναι ο προπονητής που τσέκαρε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο προπονητής που τσέκαρε ο Ριμπάλτα

Στην ΑΕΚ όλα είναι ανοικτά για την παραμονή ή όχι του Αλμέιδα και ο Ριμπάλτα όπως είναι λογικό τσεκάρει περιπτώσεις προπονητών

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Super League 1: «Καθαρίζει» ο Άρης – Για όποιες ελπίδες ο Αστέρας Τρίπολης!

Super League 1: «Καθαρίζει» ο Άρης – Για όποιες ελπίδες ο Αστέρας Τρίπολης!

Όλα τα… μάτια στο Περιστέρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι θα γίνει με Αλμέιδα, το μέλλον του Βιετέσκα και οι εξελίξεις με Ορτέγκα!

Τι θα γίνει με Αλμέιδα, το μέλλον του Βιετέσκα και οι εξελίξεις με Ορτέγκα!

Δυναμική εκκίνηση για τα Παρασκήνια του Sportime, με αποκαλύψει για Ματίας Αλμέιδα, Ματέους Βιετέσκα και Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ποδόσφαιρο
World Football: Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1982, στην Ισπανία. Η παρουσία του, όμως, δεν ήταν αντάξια της λάμψης του και κατέληξε σε έναν από τους πιο άδοξους αποκλεισμούς της Αργεντινής.

World Football
World Football: Ρόμπερτ Προσινέτσκι: Ο μοναδικός που σκόραρε σε Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες

Ρόμπερτ Προσινέτσκι: Ο μοναδικός που σκόραρε σε Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες

Γεννημένος στη Γερμανία, αλλά χωρίς να παίξει ποτέ γι' αυτήν. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι έγραψε ιστορία σκοράροντας σε δύο Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες—και καμία δεν ήταν η πατρίδα του.

World Football
Ποδόσφαιρο: Φιέστα Ολυμπιακού : Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε λιτότητα

Φιέστα Ολυμπιακού : Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε λιτότητα

Δεν θέλει πολλές φανφάρες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάτι απλό…

Ποδόσφαιρο
World Football: Ρομάριο: Ο τελευταίος μπαλαδόρος που δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο του αντίο

Ρομάριο: Ο τελευταίος μπαλαδόρος που δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο του αντίο

Ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος κάθε άμυνας. Ο MVP του Μουντιάλ 1994 δεν ξαναφόρεσε ποτέ τη φανέλα της «σελεσάο» σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

World Football
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές : Πρώτο μέλημα ο αριστερός μπακ…

ΠΑΟΚ μεταγραφές : Πρώτο μέλημα ο αριστερός μπακ…

Στις μεταγραφές του ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί και να γεμίσει το ρόστερ του, ειδικά στη θέση του αριστερού μπακ πίσω από τον Μπάμπα

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: «Μόνο για τις φανέλες τον πήραν»: Και μετά… έγινε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μόνο για τις φανέλες τον πήραν»: Και μετά… έγινε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το 2005, ο Παρκ Τζι-σούνγκ έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που πάτησε Premier League. Πολλοί τον είδαν σαν «marketing κίνηση» για να πουλήσει η United φανέλες στην Ασία. Όμως αυτός είχε άλλα σχέδια…

ΠαραFootball