Sportime

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-0: Ο Κόντης έσβησε τακτικά τον Παπαδόπουλο, οι Βοιωτοί δεν απείλησαν

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-0 με καθαρή τακτική υπεροχή των Κρητικών και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ανδρέας Βρεττάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
ofi levadeiakos nikos papadopoylos xristos kontis
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

To ΟΦΗ- Λεβαδειακός ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0, με τους Κρητικούς να παίρνουν καθαρή νίκη μέσα από σωστή τακτική προσέγγιση και αποτελεσματικότητα υπό τις οδηγίες του Κόντη.

Ο ΟΦΗ στο γήπεδο του, Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, επιβεβαίωσε την εικόνα του πρώτου μέρους, εκεί όπου πήρε προβάδισμα με τον Κωστούλα, χτίζοντας πάνω σε ένα ματς που είχε ήδη ρυθμό και ένταση. Όπως αναφέραμε ήδη στο Sportime, η τριπλή επέμβαση του Λοντίγκιν στο πρώτο ημίωρο κράτησε το παιχνίδι στο μηδέν και έδωσε το μομέντουμ στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, ο Κόντης διαχειρίστηκε άψογα το ματς. Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε λιγότερη κατοχή (44%), όμως ήταν πιο ουσιαστικός, με 13 τελικές και xG 1.35, δημιουργώντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 75’ με τον Νους, που «κλείδωσε» τη νίκη και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των Κρητικών.

Ο Λεβαδειακός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα (56%) και περισσότερες πάσες, όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει την κατοχή σε ουσία. Παρά τις 11 τελικές, δεν βρήκε ποτέ καθαρή απειλή, με τον ΟΦΗ να ελέγχει τις ζώνες και να περιορίζει πλήρως τη δημιουργία του αντιπάλου.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν η τακτική υπεροχή του ΟΦΗ, με τον Κόντη να «σβήνει» το παιχνίδι του Παπαδόπουλου και να οδηγεί την ομάδα του σε μια νίκη χωρίς να δεχτεί ουσιαστική πίεση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή στο παιχνίδι. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο σύνολο, όμως χρειάζεται άμεσα αλλαγή νοοτροπίας, ξεκαθαρίζοντας πως η προσπάθεια για βελτίωση ξεκινά από την επόμενη κιόλας μέρα.

Ο Κόντης χαρακτήρισε τη νίκη τρομερή τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος όσο και απόδοσης, τονίζοντας πως η ομάδα του μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του, επισημαίνοντας ότι ήταν σωστοί και ακριβείς εκεί που έπρεπε, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το μυαλό του βρίσκεται ήδη στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και ο ίδιος απλώς καθοδηγεί, προσπαθώντας καθημερινά να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Με έναν φορ στο ντέρμπι, αυτοί έμειναν εκτός αποστολής

Οι μεταγραφές που θα εκτοξεύσουν την ΑΕΚ

Επίσης σε κατηγορίες: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΦΗ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα