ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις – Κυπριακές σειρήνες

Ο ΟΦΗ έλυσε το συμβόλαιο του Μαρκ Φαν Ντάινεν, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές που πάει Βόλο. Ενδιαφέρον από Κύπρο για άλλους.
ΟΦΗ: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις – Κυπριακές σειρήνες

Αρκετά καλά τα έχει πάει ο ΟΦΗ στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων αυτό το καλοκαίρι. Μάικ Φαν Ντάινεν και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι οι επόμενοι που πέρασαν την πόρτα της εξόδου.

Το συμβόλαιο του πρώτου ήδη λύθηκε. Ο Ολλανδός αποτέλεσε μία πλήρως αποτυχημένη μεταγραφή και έτσι έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο, αποχωρεί. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε 22 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Για τον Ουές τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την πρώτη του σεζόν στον ΟΦΗ έπαιξε. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς, όλα ίσως να ήταν αλλιώς. Ο Βόλος θα τον κάνει δικό του. Την Πέμπτη (18/8) εκτός απροόπτου θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση. Έτσι θα ακολουθήσει και εκείνος το δρομολόγιο που πρώτος έκανε ο Οδυσσέας Λυμπεράκης.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε πολύ τον Ουές, αλλά ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσει λόγω κατηγορίας. Υπήρξαν κρούσεις και από αλλού. Μία έκανε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής προτίμησε την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Πετράκης κοιτάει προς τα μέρη μας και υπάρχουν περιπτώσεις από τον ΟΦΗ που «παίζουν». Στόπερ και φορ αναζητά κατά κύριο λόγο και ο Φαν Ντάινεν είναι ένα όνομα που του έχει προταθεί. Στο Ηράκλειο έχει αναπτυχθεί μία φημολογία πως και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στη λίστα του Κρητικού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως γενικότερα οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετά πάρε – δώσε με Κύπρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως και άλλος ποδοσφαιριστής τους έκανε γκελ στη γειτονική χώρα αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα στα χέρια του έφτασαν προτάσεις από δύο διαφορετικές ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Ωστόσο, προς το παρόν καμία δεν προχώρησε.

Τέλος, ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί και άλλο έως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων. Τουλάχιστον δύο είναι οι παίκτες που έχουν λοκαριστεί από ομάδες του εξωτερικού και το ερώτημα είναι εάν θα κατατεθούν συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Πολλοί παίκτες έτοιμοι να φύγουν!

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη για την υπόθεση δολοφονίας!

Τι είπε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη για την υπόθεση δολοφονίας!

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε για όλους και για όλα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Το συναίσθημα του Αρειανου οπαδού άγγιξε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλέ για τα 111α γενέθλια του Αρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή την Εθνική πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά και να μην την «κάψουμε»

Αυτή την Εθνική πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά και να μην την «κάψουμε»

Οι υπερβολές που μας διακρίνουν ως λαό ενδέχεται να απειλήσουν την Εθνική ομάδα αν δεν γίνει σωστή διαχείριση.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Από εδώ θα παρακολουθήσετε τη γιορτή του Άρη για τα γενέθλιά του.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Ο Άρης κλείνει 111 χρόνια ζωής και η κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική προσφορά του στην Ελλάδα είναι ανεκτίμητη.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για ποιο λόγο είναι δύσκολο να θέλει τον Κορέα ο Μεντιλίμπαρ…

Για ποιο λόγο είναι δύσκολο να θέλει τον Κορέα ο Μεντιλίμπαρ…

Ακούγεται ο Χοακίν Κορέα για τον Ολυμπιακό, αλλά για αρκετούς λόγους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα πέταγε τη σκούφια του…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά ο Εντού – Η πρώτη mega – συμφωνία

Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά ο Εντού – Η πρώτη mega – συμφωνία

Η επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη που συζητείται σε όλον τον κόσμο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα με Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ θα παίξει ακόμα τρία ματς με τον Ολυμπιακό, κρίσιμα και σημαντικά και ήδη ο Αλμέιδα έχει πλάνα για αυτά

ΑΕΚ
Εθνική Ομάδα: Η μέρα που δεν σκέφτεσαι ότι λείπει ο Κώστας Φορτούνης…

Η μέρα που δεν σκέφτεσαι ότι λείπει ο Κώστας Φορτούνης…

Μετά από πολύ καιρό μπορεί να πει κάποιος με άνεση μάλιστα ότι από αυτή την Εθνική Ελλάδας δεν λείπει ο Κώστας Φορτούνης.

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Κωνσταντέλια και Καρέτσα (vid)

Τι είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Κωνσταντέλια και Καρέτσα (vid)

Απίστευτα τα λόγια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αργούν κι αυτοί…

Ολυμπιακός : Αργούν κι αυτοί…

Δεν είναι μόνο ο Πάλμα που θα ενσωματωθεί αργά . Ο Ολυμπιακός θα δει και τους Μπρούνο και Κάρμο να ενσωματώνονται καθυστερημένα.

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Μέχρι και ο Ευαγγελάτος αποθέωσε τον Καρέτσα!

Μέχρι και ο Ευαγγελάτος αποθέωσε τον Καρέτσα!

Σε όλα τα κανάλια, σε όλες τις εκπομπές είδαμε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα να αποθεώνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίκος Ευαγγελάτος…

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι άρρωστη!

Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι άρρωστη!

Τι αναφέρθηκε για την ΑΕΚ και τη φετινή χρονιά!

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Τελικά μήπως ο Γιοβάνοβιτς βρήκε τη σωστή θέση του Καρέτσα;

Τελικά μήπως ο Γιοβάνοβιτς βρήκε τη σωστή θέση του Καρέτσα;

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας τοποθέτησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα σε άλλη θέση από αυτή που παίζει στη Γκενκ…

Εθνική Ομάδα
Εθνική Ομάδα: Παραμένει ο Τσιμίκας πιο μπροστά από τον Γιαννούλη…

Παραμένει ο Τσιμίκας πιο μπροστά από τον Γιαννούλη…

Ο Κώστας Τσιμίκας εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Γιαννούλη στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τι συμβαίνει με Σιώπη

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τι συμβαίνει με Σιώπη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μην είχε τον Σιώπη στην Σκοτία αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι και για την μελλοντική του παρουσία

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός πως θα κρατήσει τον Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός πως θα κρατήσει τον Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη μετά το καλοκαίρι, φάνηκε και με την Εθνική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Όλα καλά με Στρακόσα

ΑΕΚ: Όλα καλά με Στρακόσα

Ηρέμησαν στην ΑΕΚ, δεν έχει κάτι ο Στρακόσα

ΑΕΚ