Sportime

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων – Συμφωνία Τάλις με Αλμερία αναφέρουν στη Βραζιλία!

Αλλάζουν τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Τάλις!

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων – Συμφωνία Τάλις με Αλμερία αναφέρουν στη Βραζιλία!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ανατροπή φαίνεται ότι έχουμε στην υπόθεση του Τάλις, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός δε θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος φορ της Παλμέιρας έχει καταλήξει σε συμφωνία στην Αλμερία και δε δέχεται την αρκετά καλή πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως το οικονομικό πλαίσιο της συμφωνίας με τους Ισπανούς είναι ίδιο με αυτό που πρότειναν οι Πειραιώτες, περίπου 7 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός είχε προχωρημένες επαφές με την Παλμέιρας και τον παίκτη, όμως τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως η Αλμερίαπήρε προβάδισμα, καταθέτοντας πρόταση που κάλυψε τον βραζιλιάνικο σύλλογο και τον ίδιο τον Τάλις.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να στραφεί σε εναλλακτικές για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με στόχο να «κλείσει» άμεσα το κενό του επιθετικού.

Thalys, do Palmeiras, não vai mais para o Olympiacos. O Almería chegou em cima da hora e levou a melhor. Para o Verdão, o valor será o mesmo que seria se a venda fosse para o time grego: 7 milhões de euros por 70% (mantém 30%). Porém, o jogador de 20 anos entendeu que, para a sua… pic.twitter.com/my6QX3knis

— Venê Casagrande (@venecasagrande) August 25, 2025

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα