Sportime

Ολυμπιακός: Εννιά παιδιά των ακαδημιών του στην Εθνική

Εννιά παίκτες της Εθνικής προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, με έξι από αυτούς να βρίσκονται ταυτόχρονα στο γήπεδο.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Τζολάκης στον αγώνα της Εθνικής με τη Γερμανία / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Υπήρξε μία στιγμή στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία που είχε έντονο ερυθρόλευκο αποτύπωμα. Έξι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού βρίσκονταν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο.

Τζολάκης, Ρέτσος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος και Ιωαννίδης συνέθεσαν αυτή την ιδιαίτερη εξάδα. Και εδώ βρίσκεται η λεπτομέρεια που έχει σημασία. Δεν μιλάμε απλώς για ποδοσφαιριστές που κάποια στιγμή φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά για παίκτες που πέρασαν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο χαρακτηριστική κοιτάζοντας τον πάγκο της Εθνικής. Εκεί βρίσκονταν ο Μπάμπης Κωστούλας, ο Ανδρέας Ντόη και ο Χρήστος Μουζακίτης, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές με διαδρομή στην «ερυθρόλευκη» ακαδημία.

Εννιά συνολικά παίκτες της αποστολής απέναντι στη Γερμανία είχαν περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα