Sportime

Ολυμπιακός: Έντονη δυσαρέσκεια για Λανουά – Τι βλέπουν με Παναθηναϊκό

Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονος εκνευρισμός με τον Στεφάν Λανουά και όσα βλέπουν οι «ερυθρόλευκοι» στις πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Κωνσταντίνος Μανωλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού για τη διαιτησία και τον Λανουά
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η φάση του πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Κηφισιά, από το οποίο προέκυψε το 2-1 των «πράσινων», ήταν ουσιαστικά η τελευταία αφορμή. Διότι στον Ολυμπιακό η δυσαρέσκεια για τον Στεφάν Λανουά και τη διαιτησία έχει αρχίσει να γίνεται έντονη.

Οι Πειραιώτες δεν στέκονται μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρούν πως υπάρχει πλέον μία σειρά αποφάσεων που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και βάζουν στο κάδρο τον επικεφαλής της ΚΕΔ.

Πρώτα απ' όλα υπάρχει το δικό τους παιχνίδι στον Βόλο. Το 1-1 άφησε δύο βαθμούς πίσω για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που κρατούν στο λιμάνι είναι πως υπήρχαν δύο περιπτώσεις αποβολής ποδοσφαιριστών του Βόλου που δεν δόθηκαν.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, η ίδια η ΚΕΔ παραδέχθηκε στη συνέχεια πως υπήρχε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου που δεν καταλογίστηκε. Στο ΑΕΚ – Ηρακλής, από την άλλη, υπάρχει η φάση με το ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις.

Και φτάσαμε στο Παναθηναϊκός – Κηφισιά. Μία φάση στην οποία ο VAR κάλεσε τον διαιτητή και τελικά καταλογίστηκε το πέναλτι από το οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα.

Με άλλα λόγια, στον Ολυμπιακό δεν αντιμετωπίζουν όσα συμβαίνουν ως μεμονωμένες λανθασμένες αποφάσεις. Βλέπουν μία συνολική εικόνα διαιτησίας που δεν τους αρέσει καθόλου και η ευθύνη, στα δικά τους μάτια, φτάνει μέχρι τον Λανουά.

Και γι' αυτό δεν θα σταματήσουν, επικοινωνιακά, τον βγάζουν στη σέντρα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κωνσταντίνος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα