Ολυμπιακός: Η απουσία του Τζολάκη φούντωσε τα σενάρια για τη Χαλ
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Σιτάρντ, την ώρα που οι πληροφορίες για τη Χαλ πληθαίνουν.
Συζήτηση προκάλεσε η απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην χρησιμοποιήσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής τερματοφύλακας βρισκόταν κανονικά στην αποστολή.
Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Στουρνάρας και ο Τζολάκης δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, κάτι που έρχεται σε μια περίοδο όπου τα σενάρια για το μέλλον του έχουν φουντώσει.
Αφορμή αποτέλεσαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Χαλ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, ο οποίος υποστήριξε πως η μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ βρίσκεται στο 95% και πως τον περιμένει στην Αγγλία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Φυσικά, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μεντιλίμπαρ να προορίζει τον Τζολάκη για το δυνατότερο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον Άγιαξ, επιλέγοντας να τον ξεκουράσει απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ.
Ηαπουσία του από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί από μόνη της απόδειξη ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, σε συνδυασμό με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη Χαλ, είναι λογικό να ενισχύει τη φημολογία γύρω από το μέλλον του βασικού τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων».
Πάντως, είναι πιθανό να παίξει βασικός (το πιθανότερο δηλαδή) κόντρα στον Άγιαξ στο φιλικό του Σαββάτου (16:00, Cosmote Sports 1) και να μην έχει νόημα ότι λέμε...
