Sportime

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τελειώνει του Τικνιζιάν – Πάνω από 5 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα για τον Ναΐρ Τικνιζιάν, με το deal να ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Κωνσταντίνος Μανωλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Μεντιλίμπαρ, με τους Σέρβους να παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Ναΐρ Τικνιζιάν από τον Ερυθρό Αστέρα.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει άμεσα την υλοποίηση όσων αποφασίστηκαν για την ενίσχυση του ρόστερ μετά την παραμονή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και η πρώτη κίνηση φαίνεται πως έρχεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δημοσιεύματα στη Σερβία παρουσιάζουν ως ολοκληρωμένη τη συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ναΐρ Τικνιζιάν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα deal που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται και επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων.

Η περίπτωση του 27χρονου Αρμένιου δεν προέκυψε τώρα. Οι ερυθρόλευκοι τον είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό, ενώ επαφές είχαν πραγματοποιηθεί ακόμη και πριν από τις αναμετρήσεις με τη Ναϊμέγκεν.

Έχει ενδιαφέρον, μάλιστα, πως σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Τικνιζιάν απέρριψε οικονομικά δελεαστική πρόταση της Ζενίτ, έχοντας ως προτεραιότητα τη μετακίνησή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Εφόσον επιβεβαιωθούν και επίσημα όσα μεταδίδονται από τη Σερβία, ο Μεντιλίμπαρ παίρνει άμεσα τον αριστερό μπακ που περίμενε, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει χωρίς χάσιμο χρόνου.

Διότι ο Τικνιζιάν δεν είναι η μοναδική υπόθεση που «τρέχει». Στο προσκήνιο παραμένουν επίσης οι περιπτώσεις των Γκουστάβο Πουέρτα και Κρίστιαν Κάσερες, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα και τις επόμενες κινήσεις τους.

Play Video: NAIR TIKNYZIAN WELCOME TO OLYMPIACOS 🔴⚪
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κωνσταντίνος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα