Sportime

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συμφωνία με ΟΦΗ για Νους – Τι μένει να αποφασιστεί

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τιάγκο Νους, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον ΟΦΗ. Ανοικτό παραμένει μόνο το πότε θα πιάσει Λιμάνι.

Γεράσιμος Μανωλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τιάγκο Νους
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Τιάγκο Νους, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ανήκει στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι πότε ακριβώς θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αν, δηλαδή, θα μετακομίσει άμεσα στον Πειραιά ή θα παραμείνει για ακόμη ένα εξάμηνο στον ΟΦΗ και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα από τον Ιανουάριο.

Και η συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με δύο άλλες υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Την τελική έκβαση της μεταγραφής του Λέον Μπέιλι, αλλά και το ενδεχόμενο πώλησης του Ζέλσον Μαρτίνς.

Αν ο Μπέιλι αποκτηθεί οριστικά και παράλληλα ο Ζέλσον παραμείνει στον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή αποτελούν και τα πιθανότερα σενάρια, τότε ο Νους θα συνεχίσει στον ΟΦΗ για το πρώτο μισό της σεζόν. Τουλάχιστον αυτό υπήρχε σαν αρχική σκέψη.

Απο τη στιγμή βέβαια που αποχώρησε από την αποστολή για να περάσει ιατρικά, μάλλον προς άμεση ενσωμάτωση πάει το πράγμα. Η συμφωνία με τον ΟΦΗ υπάρχει στα τρία εκατ. ευρώ, με τον ΟΦΗ να κρατά και ποσοστό μεταπώλησης.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Νους στον Ολυμπιακό, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και για την επέκταση του δανεισμού του Νίκου Αθανασίου στον ΟΦΗ για ακόμη μία σεζόν, έως το 2028.

Για τον Νους απομένει πλέον να αποφασιστεί αν το δρομολόγιο για Πειραιά θα γίνει τώρα ή τον Ιανουάριο. Με το να αποκτηθεί άμεσα, να μοιάζει το πιθανότερο πια.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα