Sportime

Ολυμπιακός: O Φουστέρ θα φέρει ένα δικό του «παιδί» στου Ρέντη;

Η πιθανή πώληση του Μπρούνο και ο Ζέσους Βάσκεθ που «έβγαλε» ο Φουστέρ από την β’ ομάδα της Βαλένθια.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
O Zέσους Βάσκεθ με τη φανέλα της Βαλένθια
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σύντομα θα έχει και επίσημα ρόλο στο σταφ του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ. Στην Ελλάδα είναι και ήδη κινείται ως μέλος των «ερυθρόλευκων». Πόσο συμπτωματικό είναι ότι λίγο μετά τη δική του παρουσία στην ομάδα, προέκυψαν σενάρια για ένα δικό του παιδί και μια πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είναι κάτι που προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γεγονός πάντως είναι πως ο Ζεσούς Βάσκεθ που ακούγεται για τον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου, είναι ένα...δημιούργημα του Φουστέρ, ο οποίος τον δούλεψε στη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια όπου ήταν προπονητής και με δική του εισήγηση ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Κατά πόσο όλο αυτό θα έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που θα φανεί άμεσα.

Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συζητούσαν πιθανώς σοβαρά την περίπτωση πώλησης και του Μπρούνο, μετά τον Ορτέγκα που έφυγε ήδη. Ο Τικνιζιάν δεν θα μείνει μόνος αριστερά και ίσως από τώρα τρέξουν κάποιες διαδικασίες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό κενό. Ο 23χρονος Ισπανός πάντως δείχνει διαθέσιμος κι έχει πλέον και... δικό του άνθρωπο στον Ολυμπιακό.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα