Sportime

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ένας από τους καλύτερους της προετοιμασίας!

Ο Λορέντσο Σιπιόνι αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Σιτάρντ, προκαλώντας ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο.

Γεράσιμος Μανωλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Σε κακό timing ο τραυματισμός του Σιπιόνι.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα απρόοπτο είχε το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Σιτάρντ, καθώς ο Λορέντσο Σιπιόνι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση.

Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε στο 31ο λεπτό, έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Στη θέση του πέρασε ο Θεοφάνης Μπακούλας, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν πλέον τα νεότερα για την κατάστασή του.

Η ανησυχία δεν αφορά μόνο τον τραυματισμό, αλλά και το γεγονός ότι ο Σιπιόνι ήταν μέχρι τώρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο 22χρονος χαφ έδειχνε αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα στη δεύτερη σεζόν του στον Πειραιά. Αγωνιζόμενος στη θέση του «6», είχε εξαιρετική παρουσία σε όλα τα φιλικά, προσφέροντας ισορροπία ανασταλτικά, αλλά και ποιότητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ακόμη και στο μισάωρο που πρόλαβε να αγωνιστεί απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ, άφησε ξανά το στίγμα του. Ήταν εκείνος που πέρασε την εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Ζότα Σίλβα στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την ποιότητά του με την μπάλα στα πόδια.

Ο τραυματισμός του έρχεται σε μία στιγμή που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον υπολόγιζε πολύ περισσότερο σε σχέση με πέρσι και όλα έδειχναν πως θα είχε αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα σεζόν. Πλέον, το βλέμμα όλων στρέφεται στις εξετάσεις που θα δείξουν αν πρόκειται για μία απλή κάκωση ή για κάτι πιο σοβαρό.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα