ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραφιώτης για ΕΠΟ: «Είναι παράνομο αυτό που κάνετε»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έριξε βολές στην Εκτελεστική Επιτροπή και την εισήγηση για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού για να γίνουν τον Ιούλιο οι εκλογές
Αγραφιώτης για ΕΠΟ: «Είναι παράνομο αυτό που κάνετε»

Ο Τάκης Αγραφιώτης βρέθηκε στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με θέμα τις προεδρικές εκλογές και τόνισε πως είναι παράνομο το θέμα τροποποίησης του καταστατικού, ώστε να διεξαχθούν τον Ιούλιο.

Με εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 16 Ιουνίου. Με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να γίνουν οι εκλογές τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης – Μαρινάκης στους παίκτες: «Θέλω το νταμπλ!»

Κάτι που πάει κόντρα στον αθλητικό νόμο. Πρόσφατα η κυβέρνηση κατέθεσε το νέο αθλητικό νόμο, στον οποίο υπάρχει άρθρο που αναφέρει πως οι εκλογές στις ομοσπονδίες θα γίνουν τον Φθινόπωρο.

Οι εκλογές γίνονταν με την ολοκλήρωσε κάθε Ολυμπιακού κύκλου. Δηλαδή κάθε 4 χρόνια. Αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021. Λόγω κορονοϊού.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ήταν στη συνεδρίαση έριξε τις βολές του. Ο Τάκης Αγραφιώτης τόνισε πως είναι παράνομο.

«Εισηγείστε μια παράνομη απόφαση. Δηλαδή Να πάμε να τροποποιήσουμε το Καταστατικό ενάντια στον αθλητικό νόμο;», είπε αρχικά ο Αγραφιώτης.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Πείτε μας κ. Γραμμένε γράφετε στα παλαιά σας παπούτσια τον νόμο, την κυβέρνηση και όπου φτάσουμε…; Ο νόμος αναφέρει το τελευταίο τετράμηνο του έτους των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε».

Ο Τάκης Αγραφιώτης έθεσε το θέμα στην νόμιμη πλευρά του. Γιατί πρόσφατα ψηφίστηκε πως οι εκλογές σε όλες τις ομοσπονδίες θα γίνουν τον Φθινόπωρο.

Ωστόσο στην ΕΠΟ δείχνουν να μην το συμμερίζονται. Θέλουν να κάνουν την αλλαγή τους.

Είναι ένα θέμα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Τάκης Αγραφιώτης έριξε τις βολές του, αλλά στην ΕΠΟ θα το προχωρήσουν. Όπως φαίνεται μετά τα όσα έγιναν το πρωί στο Πάρκο Γουδί.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Ο Πιρόλα εξηγεί πώς καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, θυμάται τον Κόντε στην Ίντερ, δηλώνει πως προτιμά πάντα F1 και παραδέχεται ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Οι απουσίες στην άμυνα φέρνουν τον Μάνσα και τον Καλογερόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ για το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ρέτσο να παραμένει αμφίβολος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ο Καμπελά έφυγε και ο δρόμος άνοιξε. Ο Πνευμονίδης είναι πιο κοντά από ποτέ σε ρόλο πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Πασχαλάκης και ο Μπότης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο, που έχει παίξει φυσικά και για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Αρκετά χαρούμενος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επιβράβευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά σε ένα φιλόδοξο έργο ανακαίνισης για το City Ground της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου πάνω από τις 50.000 θέσεις, σε ένα project που δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του για το μέλλον του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνιοα όπως τις κατέγραψε το blog της Novibet...

Ποδόσφαιρο
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media