Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Τους προσγείωσε στο Ρέντη
Όσο χαλάρωσαν... χαλάρωσαν στον Ολυμπιακό.
Δεν ήταν μεγάλη η ομιλία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά τα ρεπό του Πάσχα.
Ο Βάσκος ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα, να τελειώσουν με νίκες το πρωτάθλημα και να πάρουν το Κύπελλο, ώστε να τελειώσει με θετικό κλίμα η σεζόν.
Δεν κάνει καθόλου… πλάκα ο Μεντιλίμπαρ. Ότι λέει το εννοεί. Έτσι, οι αγώνες που μένουν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να… γυρίσουν την σε βάρος τους κατάσταση.
Όσο χαλάρωσαν… χαλάρωσαν στον Ολυμπιακό. Τώρα είναι ώρα να παίξουν μπάλα, να πάρουν τις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια των play off, να πάρουν το Κύπελλο και όσοι καταφέρουν να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα να είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Και εκεί πάλι… βλέπουμε για το μετά.
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Τελικά υπάρχει θέμα Ποντένσε και Φορτούνη στον Ολυμπιακό;