ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Είχε τετ α τετ με τον Μπρούνο

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία του Βραζιλιάνου...
Μαρτίνς: Είχε τετ α τετ με τον Μπρούνο

Μαρτίνς: Ένα σημείο του αγώνα δεν είχε συγκέντρωση ο Ολυμπιακός στην Τουρκία και λίγο έλειψε να χάσει το «διπλό» επί της Μπασακσεχίρ. Η συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» χάθηκε για δέκα λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού. Και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με τις καθυστερήσεις, και ήταν ο πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις στις οποίες λίγο έλειψε να κριθεί και ο αγώνας.

Η πρώτη ήταν το φάουλ που έκανε σηκώνοντας το χέρι του έξω από τη μεγάλη περιοχή και η δεύτερη επίσης όταν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι η Μπασακσεχίρ! Και στις δύο φάσεις όμως ο Σα λειτούργησε καλά και έτσι κράτησε η ομάδα του Πειραιά το υπέρ της 1-0.

Ψυχολογικά στα κάτω του

Μετά από τις δύο αυτές φάσεις ο Μπρούνο δεν ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση, όσον αφορά την ψυχολογία του. Αυτό ήταν κάτι εμφανές τόσο κατά την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία, όσο και στο Ρέντη στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μιλήσει στον παίκτη. Είχε μαζί του ένα τετ α τετ, έτσι ώστε να του ανεβάσει την ψυχολογία. Του εξήγησε τι περιμένει απ’ αυτόν και επίσης του τόνισε ότι δεν θα πρέπει να αφήνει τέτοιες στιγμές να τον παίρνουν από κάτω. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελικά δεν κόστισαν τα δύο αυτά λάθη του στην ομάδα.

Δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Έχασε από το κέντρο τον Φορτούνη λόγω τραυματισμού και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ήταν να χάσει και παίκτη λόγω ψυχολογίας. Για αυτό και θέλησε να μιλήσει στον Βραζιλιάνο, έτσι ώστε να του ανεβάσει τη διάθεση ενόψει της συνέχειας. Τονίζοντάς του παράλληλα πως όλη η ομάδα σε εκείνο το σημείο έχασε τη συγκέντρωσή της και ήταν κάτι που έφταιγαν όλοι οι παίκτες.

Του μίλησαν και οι παίκτες εκτός του Μαρτίνς

Εκτός του Πέδρο Μαρτίνς στον Μπρούνο μίλησαν και οι συμπαίκτες του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς με την Μπασακσεχίρ θέλησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία του Βραζιλιάνου. Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά.

Ένας από τους πρώτους που τον πλησίασε μάλιστα ήταν ο Σα, ο οποίος έπιασε το πέναλτι και κράτησε το 1-0 του Ολυμπιακού στην Τουρκία!

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ίδια ΚΕΔ, ίδια φάση, διαφορετικές αποφάσεις! Στεφάν εσύ; (vid)

Διαιτησία: Ίδια ΚΕΔ, ίδια φάση, διαφορετικές αποφάσεις! Στεφάν εσύ; (vid)

Δεν τον λένε… Ρίζο, αλλά όπως θέλει τα γυρίζει ο Λανουά και η… παρέα του στην ΚΕΔ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαίωση Sportime – Kανένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι! (vid)

Επιβεβαίωση Sportime – Kανένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι! (vid)

Ούτε στο Περιστέρι, ούτε στο «Βικελίδης» βρήκε πέναλτι η ΚΕΔ. Για κίτρινη και όχι κόκκινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Η υπόθεση Καμπελά (όπως και του Γουίλιαν) έδειξε πως αν δεν είναι παίκτης Μεντιλίμπαρ…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Η υπόθεση Καμπελά (όπως και του Γουίλιαν) έδειξε πως αν δεν είναι παίκτης Μεντιλίμπαρ…

Ο Ρεμί Καμπελά αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν από τον Ολυμπιακό και έδειξε κάτι που ξέραμε για τις μεταγραφές επί Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αιχμές ο Τάκης Τσουκαλάς για τη «φουσκωμένη» ΑΕΚ – Τι υπαινίχθηκε για τη φόρμα της και για το «ξεφούσκωμα» που έρχεται (vid)

Αιχμές ο Τάκης Τσουκαλάς για τη «φουσκωμένη» ΑΕΚ – Τι υπαινίχθηκε για τη φόρμα της και για το «ξεφούσκωμα» που έρχεται (vid)

Πήγε σε περίεργα ύδατα ο Τάκης Τσουκαλάς με όσα είπε για την ΑΕΚ, θεωρώντας σίγουρο πως θα ξεφουσκώσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Από αυτούς είχε παράπονα ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα : Από αυτούς είχε παράπονα ο Μεντιλίμπαρ

Για τα τελειώματα που είχαν στην αναμέτρηση οι Στρεφέτσα κα Ελ Κααμπί έκανε παράπονα ο Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα επτά ερωτήματα που έθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην ΚΕΔ (vid)

Τα επτά ερωτήματα που έθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην ΚΕΔ (vid)

Γεμάτος απορίες ήταν ο Κώστας Νικολακόπουλος για την ΚΕΔ και τις εξέφρασε στην εκπομπή του OPEN…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες σέντρες στο πρωτάθλημα – Αλλά χάνει αλλού

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες σέντρες στο πρωτάθλημα – Αλλά χάνει αλλού

Έτσι είναι... λογικό να μην μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ μπακ και εξτρέμ που δεν έχουν το στοιχείο της σέντρας στο παιχνίδι τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ανάμεσα σε Καμπελά και ποιον άλλον είχε να διαλέξει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Ανάμεσα σε Καμπελά και ποιον άλλον είχε να διαλέξει ο Μεντιλίμπαρ

Αμυντική λειτουργία σε υψηλούς ρυθμούς συνεχώς με τρεξίματα και ανακτήσεις θέλει ο Μεντιλίμπαρ και από τους ακραίους και τους μέσους του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Θα χαλούσε τα αποδυτήρια ο Καμπελά – Προ της εξόδου

Ολυμπιακός : Θα χαλούσε τα αποδυτήρια ο Καμπελά – Προ της εξόδου

Κοντά στην έξοδό του από τον Ολυμπιακό είναι Ρεμί Καμπελά και κάτι απαραίτητο για τον Ολυμπιακό και τα αποδυτήριά του.

Ποδόσφαιρο