ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του «Έξαψη» που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Και όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους από το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του «Έξαψη» που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του «Έξαψη» που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που έγραψε τους στίχους του νέου τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο θα «ντύνει» τη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, «Έξαψη».

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Κι όμως. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, είναι αυτός που έγραψε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους της σειράς του Mega «Εξαψη», αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ποιος είχε γράψει τους στίχους παρά μόνο τη μουσική (σ.σ. Πέτρος Ιακωβίδης).

Στη εκπομπή «Πάμε Δανάη» όμως έγινε η αποκάλυψη πως τα λόγια του τραγουδιού τα έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Για την ακρίβεια την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάλιστα άφησε άφωνο τον Αρη Καβατζίκη!

«Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», είπε η Θεοδωρίδου με τον Αρη Καβατζίκη να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;». «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο με την Κηφισιά

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο με την Κηφισιά

Οι φωνές του Βάσκου δεν ήταν ικανές να ξυπνήσουν τους παίκτες του που ήδη... βρίσκονταν σε διακοπές.

Ποδόσφαιρο