ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιχείρηση Ευρώπης, ενόψει Πόρτο

Η πιθανότητα παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει του αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός στο Champions League...
Ολυμπιακός: Επιχείρηση Ευρώπης, ενόψει Πόρτο

Το ματς με το Βόλο για το πρωτάθλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε.

Νίκησε ο Ολυμπιακός το Βόλο με 4-1 στο Καραϊσκάκη και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας αυτός όμως μένει πλέον πίσω. Σε λίγα 24ωρα οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν έναν αρκετά σημαντικό αγώνα, αυτόν κόντρα στην Πόρτο στο Καραϊσκάκη!

Παίζουν το φετινό τους μέλλον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους Πορτογάλους έτσι ώστε να μην εξαρτάται από τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου.

Προκειμένου να προκριθεί στο Europa League και να συνεχίσει στην Ευρώπη μετά τον Γενάρη.

Από σήμερα, Δευτέρα, αρχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Πόρτο. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, δύσκολα θα αποφασίσει να αλλάξει πλάνο.

Τα πράγματα στο μυαλό του μάλλον είναι ξεκάθαρα, εκτός και αν προχωρήσει σε κάποια έκπληξη. Το πιθανότερο είναι να μην ξεφύγει από το πλάνο του 4-3-3, με τη μία θέση στα εξτρέμ να παίζεται ανάμεσα σε Μασούρα-Βρουσάι.

Υπάρχει και η σκέψη να παίξει με 4-2-3-1, βάζοντας μέσα τόσο τον Μασούρα, όσο και τον Βρουσάι και τον Φορτούνη στη θέση του.

Από εκεί και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοπό από σήμερα να τσιτώσει τους παίκτες του. Θέλει να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να τους τονώσει το ηθικό. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το ψυχολογικό κομμάτι για την ετοιμότητα της ομάδας για το ματς με την Πόρτο.

Στο μεταξύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ίσως και σήμερα να δώσει το «παρών» στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκη. Το συνηθίζει αυτό ενόψει μεγάλων αγώνων στους οποίους παίζονται σημαντικά πράγματα, όπως τώρα η συνέχεια στην Ευρώπη.

Έτσι ώστε να μιλήσει στην ομάδα και να τους τονίσει τη σημασία της πρόκρισης στο Europa League. Δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Ολυμπιακού η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προπόνηση σήμερα ή αύριο, κάτι το οποίο θα φανεί αν θα συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Μέσα από τα προβλήματα κερδίζει παίκτες

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Στον Ολυμπιακό τείνει να γίνει... θεσμός, πως ο Μεντιλίμπαρ υπογράφει τα νέα του συμβόλαια σε περίοδο... αγωνιστικής κρίσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού πέρα από τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ είναι και οι Στρεφέτσα και Ταρέμι…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης τα όσα είπε ο Βαγγέλης Ιωάννου για τον Εβάν Φουρνιέ. Ποιο το λάθος…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο