ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος – Έβριζε τους παίκτες

Πάνω από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος – Έβριζε τους παίκτες

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος της ομάδας που ταξίδεψε για να δει τους ερυθρόλευκους στην Γερμανία, έβριζε τους παίκτες μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Πάνω από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τη νίκη που κατά 99% θα τον οδηγούσε στην συνέχεια του Europa League.

Όμως ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε με κάτω τα χέρια με 5-0 από την Φράιμπουργκ.

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος – Έβριζε τους παίκτες

Το βαρύ σκορ έκανε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στις εξέδρες να ξεσπάσουν με υβριστικά συνθήματα κατά των παικτών (σ.σ και του προπονητή).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν κοντά στους οπαδούς της ομάδας για να τους ανταποδώσουν την υποστήριξη όμως τελικά τα… άκουσαν για τα καλά.

Λίγο μετά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και το 5-0 (κάτι που δεν είχε κάνει στο 0-4 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης).

Η συνέχεια δόθηκε στο διαδίκτυο εκεί όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για την εικόνα που είχε η ομάδα τους στη Γερμαμνία.

Δείτε παρακάτω αναρτήσεις από το Twitter

 

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη…

Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαπίστωσε χαμηλά επίπεδα ενέργειaς στους παίκτες και σκέφτεται αλλαγές εν όψει Άρη…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Η έλευση και η ένταξη του Μόντε Μόρις στον μπασκετικό Ολυμπιακό μοιάζει ανάγκη επιτακτική...

Μπάσκετ
Sportime BET: «Καυτές» αποστολές, σούπερ απόδοοση στην Interwetten!

«Καυτές» αποστολές, σούπερ απόδοοση στην Interwetten!

Σούπερ απόδοση από την Interwetten...

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Οι Τούρκοι λένε για τον Γιαζίτσι και την εντυπωσιακή του φόρμα

Ολυμπιακός νέα: Οι Τούρκοι λένε για τον Γιαζίτσι και την εντυπωσιακή του φόρμα

Ο Γιαζίτσι παρουσιάζεται πιο ώριμος και δημιουργικός, προσφέροντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, αναφέρεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Ελ Κααμπί και Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Ελ Κααμπί και Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει το θέμα του Ελ Κααμπί σύμφωνα με πληροφορίες, τι ισχύει με τη Μαρσέιγ και τι λένε στη Γαλλία

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το ξέρει καλύτερα από όλους

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Δεν έκαναν ρεπό όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάποιοι με δική τους πρωτοβουλία πήγαν στο Ρέντη την Πέμπτη για να προπονηθούν.

Ποδόσφαιρο