ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο παίκτης έκπληξη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω – Τι έδειξε στις προπονήσεις

Ο παίκτης έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και βγάζει στου Ρέντη ένα διαφορετικό πρόσωπο, με απίστευτη ποιότητα και τελειώματα.
Ολυμπιακός: Ο παίκτης έκπληξη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω – Τι έδειξε στις προπονήσεις

Ολυμπιακός: Ο παίκτης έκπληξη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω αφού τον τελευταίο καιρό βγάζει μάτια στις προπονήσεις και θα παίξει και στο Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει δύο μεταγραφές που έχουν… βγάλει κατά πολύ τα λεφτά τους. Πρόκειται για τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Οι δύο παίκτες με τις εμφανίσεις τους έχουν καταφέρει ο Κορεάτης να προσεγγίσει το ενδιαφέρον σκάουτερ από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ένω ο Κολομβιανος «ανάγκασε» τον Ολυμπιακό να του κάνει συμβόλαιο έως το 2024.

Και ενω οι δύο παίκτες κάνουν την διαφορά από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ένας ακόμα, για τον οποίο πολλά περίμεναν οι ερυθρόλευκοι, φαίνεται πως βρίσκει σιγά – σιγά τα πατηματά του.

Ολυμπιακός: Ο παίκτης έκπληξη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω – Τι έδειξε στις προπονήσεις

Πρόκειται για τον έταιρο Νοτιοκορεάτη του Ολυμπιακού, τον Ουι Τζο Χουάνγκ, ο οποίος αν και δεν έχει δείξει πολλά πράγματα στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού που έχει παίξει, τον τελευταίο καιρό είναι… άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις.

Ο παίκτης έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και βγάζει στου Ρέντη ένα διαφορετικό πρόσωπο, με απίστευτη ποιότητα και τελειώματα. Και ομως μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που έχασε γκολ πάνω στην γραμμή.

Ο Ουι Τζο είναι στην αποστολή της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Αν επιβεβαιωθεί η καλή του φόρμα, οι εμφανίσεις του αναμένεται να αλλάξουν δραστικά τα δεδομένα για τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ.

Πάντως, στο ρεπορτάζ των Νοτιοκορεατών, αναφέρεται ότι την επίθεση της ομάδας της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ αναμένεται να παίξει ο Γκε Σουνγκ Τσο.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Νοτιοκορεάτη επιθετικό που δεν… σταματά να βάζει γκολ και ο οποίος αναμένεται να έχει στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η απίστευτη εξέλιξη με τον Χάμες – Τι συνέβη

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αγωνία του Χάμες και όχι μόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο upopsi.gr

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Η Σαχτάρ ο νέος κίνδυνος για την απευθείας είσοδο στο Champions League

Ολυμπιακός νέα: Η Σαχτάρ ο νέος κίνδυνος για την απευθείας είσοδο στο Champions League

Ο Ολυμπιακός παραμένει ψηλά στη μάχη για απευθείας θέση στο Champions League 2026 με τον συντελεστή να παίζει καθοριστικό ρόλο .

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Πάλι ο Πνευμονίδης στον Ολυμπιακό Β’ – Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού Β’ – Λατρεία Ρούμπιο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Πάλι ο Πνευμονίδης στον Ολυμπιακό Β’ – Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού Β’ – Λατρεία Ρούμπιο

Πλέον Ολυμπιακός και Ολυμπιακός Β' λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και αυτό μόνο κερδισμένο τον Ολυμπιακό και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας θα βγάλει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Σκασμένος ο Ποντένσε…

Ολυμπιακός : Σκασμένος ο Ποντένσε…

Ήθελε να παίξει ο Ποντένσε κόντρα στην Κηφισιά, ζορίστηκε να δείξει με τον Ηρακλή και την «πάτησε»…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Έχει πολλά θέματα ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Κηφισιά. Τι θα κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πρώτος, αλλά ο πλέον άτυχος!

Ολυμπιακός: Πρώτος, αλλά ο πλέον άτυχος!

Γιατί τα είχαν με την τύχη τους στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτόν σκέφτεται να επαναφέρει ο Ολυμπιακός

Αυτόν σκέφτεται να επαναφέρει ο Ολυμπιακός

Η κουβέντα για αριστερό μπακ και οι σκέψεις για διακοπή του δανεισμού του Αθανασίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ Conference League: Τελικά είναι ή δεν είναι Milko Cup – Γιατί… άλλα είδαμε

ΑΕΚ Conference League: Τελικά είναι ή δεν είναι Milko Cup – Γιατί… άλλα είδαμε

οι ίδιοι που έγραφαν παλαιότερα για Intertoto Cup δεν γίνεται τώρα να πανηγυρίζουν που η ΑΕΚ προκρίθηκε στους 16 του Conference League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Είναι τρελό αλλά ο Γιαζίτσι είναι καλύτερος από Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Είναι τρελό αλλά ο Γιαζίτσι είναι καλύτερος από Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ

Είναι τρελό αλλά αυτή τη στιγμή ο Γιουσούφ Γιαζίτσι είναι πιο καθοριστικός και από τον Ελ Κααμπί και από τον Γιάρεμτσουκ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα : Προσπέρασε η Πολωνία, αλλά θα την περάσουμε ξανά!

UEFA Ranking Ελλάδα : Προσπέρασε η Πολωνία, αλλά θα την περάσουμε ξανά!

Η Πολωνία ανέβηκε προσωρινά πάνω από την Ελλάδα στο UEFA Ranking, εκμεταλλευόμενη την παρουσία τεσσάρων ομάδων στο Conference League.

Ποδόσφαιρο