ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της αλλαγής του Λαλά

Ο Κένι Λαλά άλλαξε, ο Ολυμπιακός το χαίρεται, αλλά για να γίνει αυτό συνέβησαν αρκετά πράγματα.
Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της αλλαγής του Λαλά

Ο Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει και στο Ρέντη έναν άλλο Κένι Λαλά και περιμένει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ ήθελε να βάλει ένα τέλος. Και στην παραφιλολλογία για το αν θα μείνει ή θα φύγει. Και στο αν θα μπορέσει να προσφέρει.

Ήταν ένα ζήτημα τιμής για τον 30χρονο άσο να αποδείξει τις ικανότητες του. Αυτές που εμφάνισε και στην προηγούμενη ποδοσφαιρική του διαδρομή. Βαλενσιέν, Λανς, Στρασμπούρ. Στην τελευταία έμεινε 4 χρόνια με «γεμάτες» πορείες και σεζόν.

Έφτιαξε τέτοιο όνομα στο γαλλικό ποδόσφαιρο, που τον τσέκαραν ακόμα και οι «μεγάλοι» της χώρας.

Για να έρθει ο Ολυμπιακός, μέσω του Φρανσουά Μοντέστο, να τον φέρει στην Ελλάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Γάλλος άσος δεν είναι απλά ένα δεξί μπακ. Είναι ένα μπακ που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά. Και την τεχνική έχει και την ταχύτητα.

Η αλήθεια είναι πως στους «ερυθρόλευκους» δεν τα βρήκε όλα ρόδινα. Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν του έδειξε άμεσα εμπιστοσύνη. Φάνηκε αυτό. Πέρασε και στον Λαλά.

Υπήρξαν ματς που ξεκίνησε κι έγινε αλλαγή. Υπήρξαν άλλα παιχνίδια που μπήκε αλλαγή για λίγο στο φινάλε.

Το πείσμα και οι κουβέντες με Μαρτίνς

Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για θέμα προσαρμογής. Καθώς για πρώτη φορά βγήκε εκτός Γαλλίας. Αλλά είναι 30 ετών κι έμπειρος. Φέτος η σεζόν ξεκίνησε όπως η περσινή. Ωστόσο δεν ήθελε να δει να συνεχίζεται το ίδιο έργο.

Πείσμωσε και το έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα από τις προπονήσεις. Αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαν. Για να γίνει το ξεπέταγμα με την είσοδο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Αλλά και την εικόνα που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτόν τον Λαλά θέλει ο Ολυμπιακός. Τον ποδοσφαιρικό του εαυτό αρχίζει να δείχνει. Το χαίρεται και φαίνεται.

Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Πλέον πρέπει να έχει σταθερή πορεία για να πει κανείς πως ο Λαλά είναι εδώ. Για να δούμε…

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Και πως τα φέρνει η μοίρα ε;

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαπίστωσε χαμηλά επίπεδα ενέργειaς στους παίκτες και σκέφτεται αλλαγές εν όψει Άρη…

Ποδόσφαιρο